Μπέιζμπολ: Ο Οχτάνι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης των Άγγελοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Ο Shohei Ohtani έκανε το Σάββατο την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στον αγκώνα που υποβλήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, συμμετέχοντας σε μια τελετή για να παραλάβει το βραβείο του MVP των Los Angeles Angels για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο αμφίδρομος σταρ παρέλαβε το βραβείο, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, από τον γενικό διευθυντή των Angels, Perry Minasian, στο Angel Stadium. Ο δεξιός παίκτης Carlos Estevez τιμήθηκε ως ο pitcher της χρονιάς της ομάδας.

Ο Shohei Ohtani (2ος από δεξιά) κρατά το βραβείο MVP της ομάδας Los Angeles Angels στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 30 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Η τελευταία εμφάνιση του Ohtani με τους Angels ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι της 17ης Σεπτεμβρίου με τους Detroit Tigers, δύο ημέρες πριν από την επέμβαση στον δεξιό αγκώνα του.

Το φαβορί για τον φετινό MVP της Αμερικανικής Λίγκας θα μπει στην ελεύθερη αγορά μετά τη σεζόν και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο-ρεκόρ με νέο σύλλογο.

Ο Ohtani σημείωσε φέτος μέσο όρο χτυπήματος 0,304, ποσοστό 0,412 on-base και μέσο όρο slugging 0,654, όλα ρεκόρ καριέρας στην εξαετή καριέρα του στο MLB, ενώ ως pitcher έκανε 10-5 με 3,14 ERA. Είναι σε καλό δρόμο για να στεφθεί πρωταθλητής της American League με 44 home run, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μόλις 135 παιχνίδια.