Μπέιζμπολ: Ο Οχτάνι κερδίζει το βραβείο Outstanding DH για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Ο αστέρας του μπέιζμπολ Σοχέι Οχτάνι κέρδισε το βραβείο Edgar Martinez Outstanding Designated Hitter για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσθέτοντας στον κατάλογο των ατομικών βραβείων που κέρδισε παίζοντας για τους Los Angeles Angels τη σεζόν 2023.

Ο εν ενεργεία MVP της Αμερικανικής Λίγκας είναι ο δεύτερος παίκτης από την καθιέρωση του βραβείου το 1973 που λαμβάνει το βραβείο DH για τρεις συνεχόμενες χρονιές, ακολουθώντας τα βήματα του Hall of Famer και οκταπλάσιου νικητή David Ortiz, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο πέντε συνεχόμενες σεζόν, αρχής γενομένης από το 2003, παίζοντας για τους Boston Red Sox.

Ο Οχτάνι έγινε ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης που ηγήθηκε φέτος σε αμερικανικό πρωτάθλημα major league σε home runs με 44. Επίσης, σημείωσε 0,304 με 95 RBI, ενώ κέρδισε 10 παιχνίδια στο λοφίσκο. Ψηφίστηκε ομόφωνα MVP για δεύτερη φορά, μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου το 2021, όταν και έλαβε όλες τις ψήφους της πρώτης θέσης.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα RBI double κατά τη διάρκεια του ένατου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Philadelphia Phillies στο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια στις 29 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο 29χρονος ελεύθερος πράκτορας, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ρεκόρ στην offseason, κέρδισε επίσης το δεύτερο βραβείο Silver Slugger ως ο κορυφαίος επιθετικός παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας στο designated hitter.