Μπέιζμπολ: Ο Οχτάνι κερδίζει το δεύτερο Silver Slugger του ως ο καλύτερος DH της AL

Ο σούπερ σταρ Shohei Ohtani έλαβε το δεύτερο βραβείο Silver Slugger την Πέμπτη, όταν αναδείχθηκε ο καλύτερος επιθετικός παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας ως designated hitter.

Τα βραβεία, τα οποία ψηφίζονται από τους μάνατζερ και τους προπονητές του MLB, απονέμονται στον καλύτερο επιθετικό παίκτη σε κάθε θέση στην Αμερικανική Λίγκα και την Εθνική Λίγκα.

Φωτογραφία αρχείου που δείχνει τον Shohei Ohtani των Los Angeles Angels να πετυχαίνει το 27ο home run της σεζόν στις 27 Ιουνίου 2023, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Chicago White Sox στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).

Ο Οχτάνι ήταν ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης που ηγήθηκε φέτος σε αμερικανικό πρωτάθλημα σε home runs, σημειώνοντας 44 και έχοντας μέσο όρο 0,304 με το καλύτερο ποσοστό on-base της Αμερικανικής Λίγκας 0,412 για τους Los Angeles Angels.

Στο παρελθόν είχε κερδίσει το βραβείο ως ο καλύτερος outfielder της AL το 2021, τη χρονιά που κέρδισε επίσης το πρώτο του βραβείο MVP της AL.

Ο 29χρονος free agent, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο-ρεκόρ στην off-season, είναι το φαβορί για να κερδίσει το δεύτερο βραβείο του AL MVP στις 16 Νοεμβρίου.

Οι Atlanta Braves ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε τρεις Silver Sluggers φέτος, συμπεριλαμβανομένου του φαβορί για το NL MVP Ronald Acuna Jr.