Μπέιζμπολ: Ο Οχτάνι, παίκτης της εβδομάδας στην AL για τρίτη φορά φέτος

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας της Αμερικανικής Λίγκας για τρίτη φορά φέτος, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Major League Baseball.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου ξεχώρισε από ένα επικό διπλό παιχνίδι την Πέμπτη εναντίον των Detroit Tigers, στο οποίο ο Ohtani έριξε το πρώτο του ολοκληρωμένο παιχνίδι στο MLB στο Game 1, ένα shutout με ένα άουτ, πριν βγάλει δύο άουτ στο Game 2.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα single στο ένατο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Atlanta Braves στις 31 Ιουλίου 2023 στο Truist Park στην Ατλάντα της Τζόρτζια. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο 29χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης του MLB που πέτυχε ένα home run στο ένα παιχνίδι και ένα shutout στο άλλο κατά τη διάρκεια μιας διπλής αναμέτρησης, σύμφωνα με το Elias Sports Bureau.

Ο Οτάνι σημείωσε 0,300 με τρία home runs και τέσσερα RBI κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και διεύρυνε το ρεκόρ του μεταξύ των Ιαπώνων παικτών με το έβδομο εβδομαδιαίο MVP του.

Ο Οτάνι έκανε 2 στα 3 και σκόραρε τέσσερις φορές, αλλά στερήθηκε το 40ο home run του τη Δευτέρα στη νίκη των Angels με 4-1 επί των Atlanta Braves.

Στις δύο πρώτες του εμφανίσεις, ο Ohtani χτυπήθηκε από μια ρίψη και περπάτησε σκόπιμα για πέμπτη φορά σε τρία παιχνίδια. Στη συνέχεια σκόραρε δύο φορές και χτύπησε μια πεταχτή μπάλα που έπιασε ο outfielder Michael Harris II στην κορυφή του τοίχου.