Μπέιζμπολ: Ο Οχτάνι χτυπά το 24ο home run, διπλασιάζει με τον Τρουτ

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 24ο home run του στην Major League την Κυριακή, οδηγώντας τους Los Angeles Angels σε νίκη με 5-2 επί των Kansas City Royals.

Ο Ohtani χτύπησε ένα homer δύο ρανς στο δεξί κέντρο του Kauffman Stadium για να δώσει στους Angels προβάδισμα με 3-2, ενώ ακολούθησε ο Mike Trout με το 15ο homer του στην επόμενη βολή στο πέμπτο inning, και τα δύο από τον βετεράνο δεξιό χειριστή Zack Greinke (1-7).

Ο αμφίδρομος σταρ και πολυτιμότερος παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας το 2021 χτύπησε σε ένα 3-2 curveball για το έκτο του home run σε επτά παιχνίδια.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει το 24ο home run της σεζόν με έναν δρομέα στο πέμπτο inning ενός αγώνα εναντίον των Kansas City Royals στις 18 Ιουνίου 2023 στο Kauffman Stadium στο Kansas City, Missouri ( WeLoveSports).

Οι Άγγελοι ολοκλήρωσαν το επταήμερο ταξίδι τους με ρεκόρ 5-2 και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της AL West πίσω από τους Τέξας Ρέιντζερς.

“Οι Άγγελοι ολοκλήρωσαν το επταήμερο εκτός έδρας ταξίδι τους με ρεκόρ 5-2 και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της AL West πίσω από τους Τέξας Ρέιντζερς. “Υπήρχε ένα out και ένας δρομέας στη δεύτερη θέση, οπότε ήλπιζα να μπω στη βάση. Κατέληξα με ένα homer και ήταν ωραίο που είχα καλή επαφή”.

Ο Οχτάνι επέκτεινε επίσης το σερί χτυπημάτων του σε 15 παιχνίδια, κάνοντας 1 στα 4.

Ο Shohei Ohtani (R) των Los Angeles Angels τοποθετεί ένα κράνος πολεμιστή σαμουράι στο κεφάλι του Mike Trout για να γιορτάσει το home run του συμπαίκτη του στο πέμπτο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Kansas City Royals στο Kauffman Stadium στο Kansas City, Missouri στις 18 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Trout, τρεις φορές MVP, τόνισε ότι η πρόσφατη πορεία των Angels ήταν ομαδική προσπάθεια, λέγοντας: “Δεν είναι έργο ενός ανθρώπου. Προφανώς, αυτό που έχει κάνει ο Shohei τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι απίστευτο, αλλά υπάρχουν επίσης παιδιά που συμμετέχουν. Είναι διασκεδαστικό να είσαι μέρος αυτού”.

Από την πλευρά των pitching, ο Tyler Anderson (4-1) επέτρεψε δύο runs σε πέντε innings πριν ο Jaime Barria δουλέψει τρία scoreless innings.