Μπέιζμπολ: Ο πρώτος επαγγελματίας αρχηγός του Οχτάνι, Κουριγιάμα, συγχαίρει τον εαυτό του για το δεύτερο βραβείο MVP

Ο πρώτος επαγγελματίας αρχηγός του Σοχέι Οχτάνι, Χιντέκι Κουριγιάμα, πανηγύρισε την Παρασκευή το δεύτερο ομόφωνο βραβείο MVP του αμφίδρομου σούπερ σταρ στο Major League Baseball και δήλωσε ότι περιμένει ακόμα περισσότερα από αυτόν.

“Το να λαμβάνει αυτό το βραβείο δύο φορές με ομόφωνη ψηφοφορία είναι, νομίζω, απόδειξη ότι όλοι αναγνωρίζουν αυτό που έχει κάνει”, δήλωσε ο πρώην αρχηγός των Nippon Ham Fighters σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Pacific League.

Μια φωτογραφία του Μαρτίου 2023 δείχνει τον προπονητή της Ιαπωνίας Hideki Kuriyama (μπροστά δεξιά) και τον Shohei Ohtani (μπροστά αριστερά) να γιορτάζουν την κατάκτηση του World Baseball Classic στο LoanDepot Park στο Μαϊάμι της Φλόριντα ( WeLoveSports).

“Πέτυχε ένα μεγαλειώδες κατόρθωμα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο Kuriyama διαχειρίστηκε τον Ohtani με τους Μαχητές από το 2013 έως το 2018 και επέβλεψε την ανάπτυξή του ως παίκτη δύο κατευθύνσεων παρά τη συνεχή δημόσια κριτική από πρώην παίκτες. Τον Μάρτιο, οι δύο τους ξανασυναντήθηκαν όταν ο Κουριγιάμα οδήγησε την Ιαπωνία στο πρωτάθλημα του World Baseball Classic.

“Νομίζω ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται επειδή όταν επιδιώκει κάτι, δεν τα παρατάει ποτέ”, δήλωσε ο Kuriyama. “Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται και θα μας δείξει ακόμα περισσότερα από όσα έχει ήδη δείξει.