Μπέιζμπολ: Ο Σιντάρο Φουτζινάμι επεκτείνει το σερί του χωρίς πόντους, καθώς οι Όριολς φτάνουν στα πλέι οφ

Ο Shintaro Fujinami έριξε δύο τρίτα ενός inning χωρίς να σκοράρει και οι Baltimore Orioles κέρδισαν τους Tampa Bay Rays με 5-4 σε 11 innings την Κυριακή.

Και οι δύο ομάδες της American League East εξασφάλισαν τις θέσεις τους στα πλέι οφ, αφού οι Texas Rangers έχασαν από τους Cleveland Guardians.

Έχοντας μείνει πίσω με 3-2 στο ένατο inning, ο reliever Fujinami έβαλε runners στις γωνίες με μόνο ένα out μετά από ένα διπλό, έναν περίπατο και μια κλεμμένη βάση.

Ο Τζος Λόου αποσύρθηκε στην πλάκα ενώ προσπαθούσε να σκοράρει σε ένα bunt του Τζόναθαν Αράντα στην πρώτη βάση. Ο Lowe κρίθηκε αρχικά ασφαλής, αλλά το παιχνίδι ανατράπηκε μετά από επανεξέταση στο Oriole Park at Camden Yards.

Ο Shintaro Fujinami των Baltimore Orioles κάνει μια εμφάνιση αναπλήρωσης κατά τη διάρκεια του ένατου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Tampa Bay Rays στο Oriole Park at Camden Yards στη Βαλτιμόρη, Maryland στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Γιενιέ Κανό, που αντικατέστησε τον Φουτζινάμι, απέσυρε τον επόμενο κτύπημα, πριν ένα διπλό του Άνταμ Φρέιζερ ισοφαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα run στο 10ο inning πριν ο Cedric Mullins σκοράρει το νικητήριο run στο 11ο.

Οι Orioles προκρίνονται στα playoffs για πρώτη φορά μετά από επτά σεζόν, ενώ οι Rays προκρίνονται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

“Δεν έχω ξανακάνει γιορτή με μπύρα στην Ιαπωνία, οπότε ήταν πολύ συναρπαστικό”, δήλωσε ο Φουτζινάμι μετά τη σαμπανιομαχία των Όριολς.

Στην πρώτη του σεζόν στο MLB, ο Fujinami ξεπέρασε ένα δύσκολο ξεκίνημα με τους Oakland Athletics, αφού μετακινήθηκε από starter σε reliever, πριν ανταλλαγεί με τους Orioles τον Ιούλιο.

Ο Shintaro Fujinami των Baltimore Orioles πανηγυρίζει με ένα ντους σαμπάνιας αφού ο σύλλογος εξασφάλισε μια θέση στην postseason μετά από μια νίκη με 5-4 επί των Tampa Bay Rays στο Oriole Park at Camden Yards στη Βαλτιμόρη, Maryland στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Φουτζινάμι δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα τον Σεπτέμβριο, παίζοντας 7-1/3 innings σε επτά παιχνίδια.

“Είμαι πραγματικά τυχερός που έχω μια τέτοια εμπειρία”, δήλωσε ο Fujinami, του οποίου η πρώην ομάδα Hanshin Tigers κατέκτησε την Πέμπτη τον πρώτο τίτλο της Central League μετά από 18 χρόνια.

Στην ερώτηση πώς θα ένιωθε αν οι Orioles κέρδιζαν το World Series και η Hanshin έκανε το ίδιο στο Japan Series, ο Fujinami είπε: “Αυτό θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα”.