Μπέιζμπολ: Ο Σουζούκι πετυχαίνει το 14ο homer του και οι Καμπς κερδίζουν το πρώτο παιχνίδι της διπλής αγωνιστικής

Ο δεξιός παίκτης των Σικάγο Καμπς, Seiya Suzuki, πέτυχε το 14ο home run του στη σεζόν και κέρδισε με 6-2 τους Cincinnati Reds στο πρώτο παιχνίδι της διπλής αναμέτρησης της Παρασκευής.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Central League της Ιαπωνίας διεύρυνε το προβάδισμα των Καμπς σε 4-1 με ένα home run στο κέντρο στο όγδοο inning εναντίον του Ντάνιελ Ντουάρτε στο Great American Ball Park.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs χτυπά ένα solo home run στο όγδοο inning εναντίον των Cincinnati Reds στο Game 1 της διπλής αναμέτρησης στο Great American Ball Park στο Σινσινάτι του Οχάιο την 1η Σεπτεμβρίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Ο Cody Bellinger χτύπησε έναν αστακό και σημείωσε τα τρία πρώτα runs των Cubs σε έξι innings.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι Reds κέρδισαν με 3-2 και ο Suzuki είχε 1-4 σε κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια.

Ο Kodai Senga των New York Mets ρίχνει εναντίον των Seattle Mariners στο Citi Field της Νέας Υόρκης την 1η Σεπτεμβρίου 2023. (AP/ WeLoveSports)

Ο pitcher των New York Mets, Kodai Senga, παίρνει μηδενική απόφαση, αφού δούλεψε επτά innings για μόλις ένα run στη νίκη με 2-1 επί των Seattle Mariners.

Ο Senga ισοφάρισε το ρεκόρ της σεζόν του με 12 strikeouts, επέτρεψε πέντε χτυπήματα και περπάτησε δύο φορές. Ο Ντάνιελ Βόγκελμπαχ έσπασε την ισοπαλία 1-1 με ένα μονό RBI στο όγδοο γύρο.

Ο αστέρας Shohei Ohtani είχε 1 προς 3 με ένα διπλό και ένα περίπατο στην ήττα των Los Angeles Angels με 9-2 από τους Oakland Athletics.