Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι αποκλείστηκε από την ομάδα λόγω πόνου στον πλάγιο ίππο

Ο Shohei Ohtani απομακρύνθηκε από το αρχικό σχήμα των Los Angeles Angels για το παιχνίδι της Δευτέρας με τους Baltimore Orioles λόγω πόνου στον δεξιό λοβό, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο παίκτης-σταρ διέκοψε μια σπάνια προπόνηση στο γήπεδο του Angel Stadium, αφού χτύπησε μια μπάλα πάνω από τον φράχτη και στη συνέχεια, στην επόμενη ρίψη, ανατρίχιασε καθώς έλεγχε το χτύπημά του σε μια χαμηλή μπάλα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήρθε μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Ohtani θα χτυπούσε δεύτερος.

Ο Οχτάνι περιορίστηκε σε καθήκοντα καθορισμένου χίτερ μετά τη διάγνωση ρήξης ωλένιου πλάγιου συνδέσμου στον δεξιό αγκώνα του στις 23 Αυγούστου.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels φαίνεται να συσπάται από τον πόνο μετά από ένα check-swing κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτυπήματος στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).

Ο ατζέντης του Ohtani, Nez Balelo, δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι ο πελάτης του θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την επούλωση της ρήξης του συνδέσμου, αλλά ότι δεν θα είναι απαραίτητα μια δεύτερη επέμβαση Tommy John.

Ο Οχτάνι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2018 και δεν έπαιξε το 2019. Ο Μπαλέλο εξήγησε ότι η ρήξη βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό.

“Το ξέρω αυτό: Ανεξάρτητα από τον χρόνο και το πότε θα τελειώσουμε, ο Shohei θα είναι στη σύνθεση κάποιου την επόμενη χρονιά στο DH όταν χτυπήσει το καμπανάκι”, δήλωσε ο Balelo.

“Η μακροβιότητα είναι σημαντική, επειδή του αρέσει να ρίχνει”, πρόσθεσε ο Μπαλέλο. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του ότι θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να κάνει και τα δύο, όπως έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο ατζέντης του Shohei Ohtani, Nez Balelo (R), μιλάει στους δημοσιογράφους στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 για το αστέρι των Los Angeles Angels. ( WeLoveSports)