Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι, αστακός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, οι Άγγελοι νίκησαν τους Γιάνκις

Ο Shohei Ohtani χτύπησε αστακό για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και έκανε 3/4 με δύο RBI, καθώς οι Los Angeles Angels κέρδισαν τους New York Yankees με 4-3 τη Δευτέρα μετά από 10 ώρες παιχνιδιού.

Ο αμφίδρομος σταρ διεύρυνε το σύνολο των home run του στο πρωτάθλημα σε 35 με ένα σουτ δύο ρανς στο κέντρο που ισοφάρισε το παιχνίδι σε 3-3 στο έβδομο ίνινγκ. Ο Μάικλ Στέφανιτς χτύπησε ένα single στο αριστερό πεδίο, σκοράροντας τον Τσαντ Γουάλαχ από τη δεύτερη βάση.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα home run δύο ρανς κατά τη διάρκεια του έβδομου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των New York Yankees στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια, στις 17 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Οχτάνι χτύπησε μια γρήγορη μπαλιά 1-2 από τον Μάικλ Κινγκ και κούνησε καλά το ρόπαλο καθώς άρχισε να γυρίζει τις βάσεις στο στάδιο Angel Stadium. Ο Ιάπωνας παίκτης δεν συνηθίζει να χαίρεται με τέτοιο ζήλο και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του μάνατζερ των Angels, Φιλ Νέβιν.

“Ήταν η μεγαλύτερη συγκίνηση που έχω δει από αυτόν”, δήλωσε ο Νέβιν. “Ήταν εντυπωσιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς, για όλο το πρωτάθλημα και για όλο το μπέιζμπολ σε όλο τον κόσμο. Όταν αυτοί (οι σούπερ σταρ) βγαίνουν στο γήπεδο σε τέτοιες στιγμές και συμβαίνει κάτι τέτοιο… είναι τεράστιο”.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels ουρλιάζει μετά την εκτόξευση ενός two-run homer, του 35ου homer της σεζόν, κατά τη διάρκεια του έβδομου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των New York Yankees στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 17 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Στο επίκεντρο των φημών περί ανταλλαγής πριν από την καταληκτική ημερομηνία ανταλλαγής της 1ης Αυγούστου, ο Οχτάνι, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, πέτυχε ένα home run σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά από τότε που το έκανε δύο φορές τον Ιούνιο του 2021, τη χρονιά που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας.

Εκείνη τη χρονιά έβγαλε 46 άουτ και την περασμένη σεζόν 34 φορές.

Στα δύο πρώτα του χτυπήματα στο παιχνίδι, ο Ohtani πέτυχε ένα μονό και ένα διπλό.

Ένας οπαδός των New York Yankees (Γ) κρατάει ένα μεγάλο cutout του Shohei Ohtani φορώντας ένα καπέλο των Yankees κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ των Los Angeles Angels και των Yankees στις 17 Ιουλίου 2023 στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).