Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι και οι Ντότζερς υπογράφουν συμφωνία-ρεκόρ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων για 10 χρόνια

Ο αστέρας του μπέιζμπολ Σοχέι Οχτάνι υπέγραψε συμβόλαιο-ρεκόρ 10 ετών και 700 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Λος Άντζελες Ντότζερς, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ατζέντη του το Σάββατο.

Ο Οχτάνι έγινε πρόσφατα ο πρώτος ομόφωνος παίκτης του Major League Baseball που ψηφίστηκε δύο φορές MVP, αφού πέτυχε 44 home runs, έχοντας ρεκόρ 10-5 και 3,14 ERA ως pitcher, μέχρι που τραυματίστηκε στον αγκώνα του στα τέλη Αυγούστου.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει το 40ο home run του στις 3 Αυγούστου 2023 και ρίχνει στη 10η νίκη του στις 9 Αυγούστου 2023, στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).

Ο 29χρονος από τη νομαρχία Ιγουάτε στη βορειοανατολική Ιαπωνία πέτυχε όλα αυτά μετά την κατάκτηση του World Baseball Classic τον Μάρτιο με την Ιαπωνία και την ανάδειξή του σε MVP του τουρνουά.

“Τα έξι χρόνια που πέρασα με τους Angels θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου”, ανέφερε ο Ohtani σε ανάρτησή του στο Instagram.

“Και σε όλους τους οπαδούς των Dodgers, υπόσχομαι να κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα και να συνεχίσω να δίνω πάντα τα πάντα για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”, πρόσθεσε.

Ο Οχτάνι θα μπει στον έβδομο χρόνο του στο MLB το 2024 μετά από έξι σεζόν με τους Los Angeles Angels.

Ο Οχτάνι θα παίξει για πρώτη φορά σε ομάδα της National League. Ο designated hitter επιτρέπεται στην National League από το 2022.