Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι, ο πρώτος στην ιστορία που φτάνει τις 10 νίκες και τα 10 γκολ για δεύτερη φορά

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, έφτασε σε ένα ακόμη ορόσημο την Τετάρτη με τη 10η νίκη του ως pitcher τη φετινή σεζόν, σε μια νίκη με 4-1 επί των San Francisco Giants.

Ο Ohtani (10-5) επέτρεψε ένα μη δεδουλευμένο run σε έξι innings και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του MLB που κερδίζει τουλάχιστον 10 παιχνίδια ως pitcher και πετυχαίνει 10 home runs στην ίδια σεζόν για δεύτερη φορά.

Είναι ο πρώτος παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας με 40 home runs φέτος.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels ρίχνει εναντίον των San Francisco Giants κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια, 9 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Οχτάνι περιόρισε τους Τζάιαντς σε τρία χτυπήματα, ενώ έβγαλε πέντε άουτ και περπάτησε τρεις φορές στο Angel Stadium στην πορεία προς την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Στο πιάτο, δεν έβγαλε άουτ σε δύο εμφανίσεις, με ένα run σκοράροντας και δύο περιπάτους, έναν εκ προθέσεως.

Οι Giants άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο inning με μια θυσία του Brandon Crawford.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πανηγυρίζει ένα three-run home run του Mike Moustakas (R) κατά τη διάρκεια του έκτου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των San Francisco Giants στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 9 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Οι Άγγελοι μετέτρεψαν το 1-0 σε προβάδισμα 4-1 στο τέλος του έκτου inning. Ο Mike Moustakas ακολούθησε ένα single RBI του Brandon Drury με ένα three-run homer στα δεξιά.

Πέρυσι, ο Ohtani κέρδισε 15 παιχνίδια καριέρας στο mound και χτύπησε 34 home runs, κάνοντάς τον τον πρώτο που έφτασε τα 10 και στις δύο κατηγορίες σε μία μόνο σεζόν από το 1918, όταν ο Babe Ruth ήταν Hall of Famer.

Ο Ohtani πέτυχε το κατόρθωμα δύο φορές στην Ιαπωνία, πετυχαίνοντας 11 νίκες και 10 home runs το 2014 και 10 νίκες και 22 home runs το 2016.