Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι προτάθηκε από τους συναδέλφους του για παίκτης της χρονιάς στο MLB

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, αναδείχθηκε την Τρίτη από την Ένωση Παικτών του Major League Baseball ως ένας από τους φιναλίστ για τα βραβεία American League Player of the Year 2023 και Outstanding Player.

Ο νικητής των δύο βραβείων το 2021 βρίσκεται στη λίστα των τριών φιναλίστ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφού οι συνάδελφοι του MLB τον ψήφισαν για την εξαιρετική σεζόν κατά την οποία έγινε ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης που ηγείται της αμερικανικής μεγάλης λίγκας σε home runs με 44, ενώ είχε 10-5 στο λοφάκι.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χαμογελά στον πάγκο πριν από έναν αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Oakland Athletics στο Oakland Coliseum στο Όκλαντ της Καλιφόρνια στις 2 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο outfielder των Atlanta Braves Ronald Acuna Jr, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε τα 40 home runs και τις 70 κλεμμένες βάσεις, και ο outfielder των Los Angeles Dodgers Mookie Betts ψηφίστηκαν επίσης ως φιναλίστ για τον παίκτη της χρονιάς.

Για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Αμερικανικής Λίγκας, ο πρώτος baseman των Tampa Bay Rays Yandy Diaz, πρωταθλητής στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 0,330, και ο shortstop των Texas Rangers Corey Seager επιλέχθηκαν ως φιναλίστ μαζί με τον Ohtani.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών του MLB, ο Kodai Senga των New York Mets βρίσκεται στη λίστα των τριών φιναλίστ για το κορυφαίο βραβείο rookie της National League, αφού ο δεξιός παίκτης έκανε 12-7 με ERA 2,98.

Οι οπαδοί εύχονται στον σούπερ σταρ των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, καλή τύχη καθώς μένει εκτός για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)