Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι υποβάλλεται σε επέμβαση στον αγκώνα, η επιστροφή των αμφίτερων παικτών προβλέπεται το 2025

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αγκώνα του και αναμένεται να επιστρέψει ως παίκτης δύο κατευθύνσεων το 2025, μετά από μια σεζόν μόνο ως χίτερ, όπως δήλωσαν ο σύλλογος και ο ατζέντης του.

Ο Οχτάνι είχε μείνει εκτός για τη σεζόν μετά τη ρήξη του ωλένιου πλάγιου συνδέσμου στον δεξιό αγκώνα του στα τέλη Αυγούστου. Ο δεξιός παίκτης υποβλήθηκε επίσης σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα του στο χέρι ρίψης τον Οκτώβριο του 2018.

“Ο Shohei ξεκουράζεται και είναι σε καλή διάθεση και ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης”, δήλωσε ο ατζέντης του Nez Balelo.

Συνδυασμένη φωτογραφία δείχνει τον Shohei Ohtani των Los Angeles Angels να παίζει διπλό ρόλο ως χίτερ και πίτσερ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Texas Rangers στο Globe Life Field στο Άρλινγκτον του Τέξας στις 15 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Περιμένω πλήρη ανάρρωση και θα είναι έτοιμος να χτυπήσει χωρίς περιορισμούς την ημέρα της πρεμιέρας του 2024 και να κάνει και τα δύο… το 2025”, είπε.

Ο 29χρονος Οχτάνι θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε στον λογαριασμό του στο Instagram: “Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επιστρέψω στο διαμάντι πιο δυνατός από ποτέ”.

“Είναι πολύ λυπηρό που δεν μπόρεσα να τελειώσω τη χρονιά στο γήπεδο, αλλά θα εμψυχώνω τα παιδιά μέχρι το τέλος”, πρόσθεσε.

Ο Ohtani πέτυχε 44 home runs και 20 κλεμμένες βάσεις, ενώ είχε 10-5 με 3,14 ERA και 167 strikeouts αυτή τη σεζόν ως ο καλύτερος pitcher των Angels.

Είναι πρώτος στην Αμερικανική Λίγκα σε home runs και walks, αλλά τα 132 innings που έριξε υπολείπονται των 162 που απαιτούνται για να καταταγεί μεταξύ των αναγνωρισμένων αρχικών pitchers για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο νικητής του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της Αμερικανικής Λίγκας το 2021 είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο και φέτος.