Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι, 12 οπαδοί, χάνει το ματς, οι Ντότζερς φιμώνουν τους νικητές των Άντζελες

Ο Shohei Ohtani έβγαλε 12 άουτ σε επτά innings με ένα ράνκινγκ, αλλά γνώρισε την ήττα από τους Los Angeles Angels, οι οποίοι έχασαν 2-0 από τους Los Angeles Dodgers την Τετάρτη.

Οι Angels πέτυχαν μόνο δύο χτυπήματα, και τα δύο από τον Luis Rengifo, και ο Ohtani (6-3) νικήθηκε από μια σειρά αναπληρωματικών των Dodgers, αφού ο αρχηγός Dave Roberts επέλεξε ένα lead-off.

Ο πίτσερ των Los Angeles Angels Shohei Ohtani ρίχνει εναντίον των Los Angeles Dodgers κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 21 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Ohtani απέκλεισε έξι από τους δέκα πρώτους Dodgers που αντιμετώπισε, πριν παραδώσει το μοναδικό του run με homer του Freddie Freeman στην κορυφή του τέταρτου inning στο Angel Stadium.

Ο μάνατζερ των Angels, Phil Nevin, δήλωσε: “(Το να περάσει από την κορυφή της σύνθεσής τους όπως έκανε ο Sho) είναι πολύ εντυπωσιακό” .

Ο αμφίδρομος αστέρας επέτρεψε πέντε χτυπήματα και δύο περιπάτους σε μια προσπάθεια 101 πόντων.

“Είχα έναν καλό ρυθμό στο bullpen και μπόρεσα να τον διατηρήσω στο παιχνίδι. Ένιωθα άνετα και έριξα περισσότερες γρήγορες μπάλες από ό,τι συνήθως”, δήλωσε ο Ohtani.

“Το κλειδί είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι όπως σήμερα. Φυσικά, είναι δύσκολο και υπάρχουν μέρες στο ενδιάμεσο, αλλά πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος (στην προπόνηση) και να κάνω αυτό που έκανα ξανά”.

Οι Angels στερήθηκαν το πρώτο run στο κάτω μέρος του τρίτου inning, όταν ο Rengifo αποσύρθηκε στο πιάτο καθώς προσπάθησε να σκοράρει με το fly out του Mickey Moniak στα αριστερά.

Ο Μιγκέλ Βάργκας βοήθησε τους Ντότζερς να σφραγίσουν τη σειρά με 2-0, προσθέτοντας ένα τρέξιμο ασφαλείας με ένα σόλο σουτ στην κορυφή της ένατης περιόδου.

Ο Ohtani τελείωσε με 0-for-3 στο πιάτο, μένοντας χωρίς χτύπημα μια μέρα μετά το σερί χτυπημάτων του που διακόπηκε στα 15 παιχνίδια.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels επιστρέφει στον πάγκο αφού πετάχτηκε έξω κατά τη διάρκεια του τέταρτου inning ενός αγώνα εναντίον των Los Angeles Dodgers στις 21 Ιουνίου 2023 στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).

Στο PNC Park του Πίτσμπουργκ, ο Seiya Suzuki έκανε 2 στα 3 με ένα RBI και βοήθησε τους Chicago Cubs να νικήσουν τους Pittsburgh Pirates με 8 στα 3 για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Yu Darvish (5-6) χρεώθηκε την ήττα των San Diego Padres με 4-2 από τους San Francisco Giants, αφού επέτρεψε και τους τέσσερις γύρους στο ξεκίνημά του με έξι ίνινγκ στο Oracle Park.