Μπέιζμπολ: Ο Kenta Maeda χάνει αλλά συνεχίζει την επιστροφή του

Ο Κέντα Μάεντα συνέχισε να δείχνει καλή πρόοδο στην επιστροφή του από τον τραυματισμό του στον δεξιό τρικέφαλο, αλλά λόγω έλλειψης τρεξίματος έχασε, καθώς οι Μινεσότα Τουίνς ηττήθηκαν με 3-0 από τους Ατλάντα Μπρέιβς την Τετάρτη.

Αφού κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι από τότε που επέστρεψε από τη λίστα τραυματιών την περασμένη Παρασκευή εναντίον των Detroit Tigers, ο Maeda (1-5) έδωσε στους Twins άλλο ένα σταθερό ξεκίνημα εναντίον μιας από τις πιο καυτές ομάδες του MLB.

Έβγαλε έξω τέσσερις νικητές, ενώ δέχτηκε δύο τρεξίματα με πέντε χτυπήματα και δύο περιπάτους σε πέντε innings στο Truist Park της Ατλάντα.

Ο Kenta Maeda των Minnesota Twins ρίχνει κατά τη διάρκεια του τρίτου inning εναντίον των Atlanta Braves στο Truist Park στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 28 Ιουνίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

“Ήταν μια καλή ομάδα και έριξε καλά”, δήλωσε στο MLB.com ο μάνατζερ των Twins, Rocco Baldelli. “Νομίζω ότι φαινόταν καλός. Νομίζω ότι έκανε όλα όσα περιμέναμε να κάνει. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή αρχή από αυτόν”.

Το αποτέλεσμα επέτρεψε στους Braves να σκουπίσουν τη σειρά και στους Twins να έρθουν σε ισοβαθμία με τους Cleveland Guardians για την πρώτη θέση στην κεντρική περιφέρεια της American League.

Στο Citi Field, ο Kodai Senga δεν έπαιξε στην ήττα των New York Mets με 5-2 από τους Milwaukee Brewers, αφού έκανε οκτώ strike out σε πέντε innings, ενώ επέτρεψε δύο runs με πέντε hits και δύο walks.