Μπέιζμπολ: Ο Seiya Suzuki βοηθά τους Cubs να νικήσουν τους Nationals με 4 χτυπήματα, 1 homer

Ο Seiya Suzuki είχε το πρώτο του παιχνίδι με τέσσερα χτυπήματα φέτος και βοήθησε τους Chicago Cubs να νικήσουν με 17-3 τους Washington Nationals.

Έχοντας μείνει πίσω με 3-1 στην έκτη περίοδο, ο δευτεροετής Cub πέτυχε το όγδοο home run του στην πίσω σειρά της αριστερής κερκίδας στο Wrigley Field του Σικάγο. Στη συνέχεια το Σικάγο ισοφάρισε το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με ένα έβδομο inning με έξι ράνκινγκ.

Ο Seiya Suzuki κουνάει το ρόπαλό του μετά από ένα home run για τους Chicago Cubs εναντίον των Washington Nationals στο Wrigley Field στο Σικάγο στις 18 Ιουλίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Ο Patrick Wisdom των Cubs άνοιξε το έβδομο inning με το 17ο home run του και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 4-3. Χωρίς outs και με δύο παίκτες, ο Suzuki έκανε το 5-3 και στη συνέχεια σκόραρε.

Ο Suzuki, ο οποίος είχε κάνει 2 στα 17 τις ημέρες που προηγήθηκαν του αγώνα της Τρίτης, έκανε 4 στα 6 με άλλο ένα single RBI.

“Ο Seiya ήταν εκπληκτικός απόψε”, δήλωσε ο προπονητής των Cubs, David Ross, ο οποίος στη συνέχεια εξήρε τη δουλειά που έκανε ο Suzuki μετά το παιχνίδι στο κλουβί για να τελειοποιήσει τους μηχανισμούς του.

Στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνιας, ο Σοχέι Οχτάνι πέτυχε το έβδομο τρίπλ του στο MLB και έκανε 1 στα 3 με έναν περίπατο, έναν πόντο και ένα τέρμα για τους Los Angeles Angels στη νίκη τους με 5-1 επί των New York Yankees.