Μπέιζμπολ: Ο Seiya Suzuki πέτυχε homer στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του και είχε τέσσερα hits στη νίκη των Καμπς

Ο Seiya Suzuki πέτυχε hom run για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και είχε τέσσερα hits την Τρίτη, βοηθώντας τους Chicago Cubs να κερδίσουν τους San Francisco Giants με 11-8 και να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Το 16ο home run του Suzuki ισοφάρισε το παιχνίδι σε 6-6 στο έβδομο inning, όταν έριξε ένα 3-1 pitch από τον υποδιοικητή Tyler Rogers στο αριστερό μέρος για ένα two-run shot στο Wrigley Field με ένα out.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs πετυχαίνει ένα home run δύο ρανς στο έβδομο inning του αγώνα με τους San Francisco Giants στο Wrigley Field στο Σικάγο στις 5 Σεπτεμβρίου 2023. (AP/ WeLoveSports)

“Δεν είμαι πολύ καλός απέναντι σε αυτούς τους πίτσερ, αλλά σκέφτηκα ότι είχα την καλύτερη ευκαιρία να χτυπήσω ένα από το slider του”, δήλωσε ο Suzuki. “Κατάφερα να χτυπήσω σε μια μεγάλη βολή στο τέλος. Τρέφομαι από την (καλή) ατμόσφαιρα στην ομάδα αυτή τη στιγμή”.

Μια επιλογή παίκτη του γηπέδου και ένα homer του Κρίστοφερ Μορέλ έδωσαν στους Καμπς έξι ράνκινγκ στο εσωτερικό και το προβάδισμα για τα καλά. Ο Suzuki σημείωσε το τελευταίο run της ομάδας του στο όγδοο inning με ένα single.

Ο Suzuki έκανε single και γύρισε σπίτι στο τρίτο inning, όταν οι Cubs σημείωσαν τέσσερα runs για να προηγηθούν 4-3, και έκανε επίσης double στο πέμπτο inning, κάνοντας το 4-5.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs γυρίζει τις βάσεις μετά από ένα home run κατά τη διάρκεια του έβδομου inning ενός αγώνα εναντίον των San Franciso Giants στο Σικάγο στις 5 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)