Μπέιζμπολ: Ο Shohei Ohtani κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του παίκτη του μήνα στην AL

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, αναδείχθηκε παίκτης του μήνα της Αμερικανικής Λίγκας για τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Major League Baseball, κερδίζοντας την τιμή για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

Ο Οχτάνι κέρδισε το μηνιαίο βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του, έχοντας επιλεγεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021. Ο 29χρονος αναδείχθηκε επίσης παίκτης της εβδομάδας της Αμερικανικής Λίγκας τη Δευτέρα.

Σε 23 παιχνίδια τον Ιούλιο, ο Οχτάνι σημείωσε επίδοση 0,282 με εννέα home runs και 14 RBI. Επίσης, έπαιξε 25-1/3 ίννινγκς σε τέσσερις εκκινήσεις, σημειώνοντας ρεκόρ 2-2 με 4,97 ERA και καταγράφοντας το πρώτο του ολοκληρωτικό shutout στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Οχτάνι συνέχισε να ηγείται των major σε home runs, με συνολικά 39 τον Αύγουστο, ξεπερνώντας το όριο των 37 στο ίδιο σημείο της σεζόν του 2021, όταν τελικά κέρδισε το βραβείο του MVP της American League.

Ο Cody Bellinger των Chicago Cubs κέρδισε το βραβείο της National League, έχοντας 0,400 με οκτώ home runs και 24 RBI κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο Shohei Ohtani (17) των Los Angeles Angels απεικονίζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Atlanta Braves στις 2 Αυγούστου 2023 στο Truist Park στην Ατλάντα της Τζόρτζια. ( WeLoveSports)