Μπέιζμπολ: Σε εξαιρετική φόρμα οι Halos: Ο Shohei Ohtani πήρε την 8η νίκη του κόντρα στους Pirates

Ο Shohei Ohtani έδωσε τέσσερα home runs, αλλά πήρε την όγδοη νίκη του, αφού οι Los Angeles Angels απάντησαν με το δικό τους μπαράζ βομβών και κέρδισαν τους Pittsburgh Pirates με 8-5 την Παρασκευή.

Οι Halos πέτυχαν επίσης τέσσερα home runs και σημείωσαν πέντε runs στο τέταρτο inning και άλλα τρία στο πέμπτο για να υποστηρίξουν το 6-1/3 inning του Ohtani. Ο αμφίδρομος σταρ απέσυρε εννέα παίκτες, ενώ επέτρεψε πέντε κερδισμένα τρεξίματα με έξι χτυπήματα, έναν περίπατο και ένα χτύπημα κτυπήματος.

Η νίκη επέκτεινε το νικηφόρο σερί των Angels στα τέσσερα παιχνίδια, καθώς παλεύουν να βάλουν τέλος σε μια οκταετή ξηρασία στα πλέι οφ και να εξασφαλίσουν μια θέση στην Wild Card της Αμερικανικής Λίγκας.

Ο Ohtani (8-5), που ταλαιπωρήθηκε από μια φουσκάλα στο δάχτυλο στις δύο προηγούμενες εκκινήσεις του, έφτασε στην κορυφή του τέταρτου inning στο Angel Stadium χωρίς πρόβλημα πριν επιτρέψει back-to-back homers στους Choi Ji Man και Henry Davis.

Ο πίτσερ των Los Angeles Angels Shohei Ohtani αντιδρά αφού έδωσε ένα home run στο τέταρτο inning του αγώνα με τους Pittsburgh Pirates στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 21 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Ohtani βοήθησε τους Angels να συσπειρωθούν στο κάτω μισό του inning, ξεκινώντας με έναν περίπατο στις βάσεις και τρέχοντας γύρω από τις βάσεις για να σκοράρει με ένα διπλό του Mickey Moniak. Ο Mike Moustakas εκτόξευσε ένα three-run shot και ο Trey Cabbage πέτυχε το πρώτο του MLB home run για να δώσει στους Angels προβάδισμα 5-2 στο τέλος του τέταρτου inning.

Ο Ohtani επέτρεψε στον Jack Suwinski να χτυπήσει ένα home run δύο ρανς στην αρχή του πέμπτου inning, αλλά οι χτυπητές των Angels απάντησαν και πάλι άμεσα. Ο Zach Neto έκανε singled και ο Taylor Ward σκόραρε τον Ohtani με two-run για να κάνει το 8-4 στο τέλος του inning.

Ο Davis ξεκίνησε το έκτο inning με το δεύτερο home run του, πριν ο Ohtani αποσύρει τρεις batters στη σειρά για να τελειώσει το inning.

Στο πιάτο, ο Ohtani δεν μπόρεσε να προσθέσει στο ρεκόρ των 35 home runs του στο MLB, τελειώνοντας με 0-for-1 αφού έκανε τρεις περιπάτους και σημείωσε δύο runs.

Στο Tropicana Field στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, ο Shintaro Fujinami έκανε το ντεμπούτο του για τους Baltimore Orioles ως αναπληρωματικός εναντίον των Tampa Bay Rays. Ο δεξιόχειρας έπαιξε στο έβδομο inning της ήττας της ομάδας του με 3-0, αφήνοντας ένα run με home run του Jose Siri και βγάζοντας έναν κτύπημα έξω.