Μπέιζμπολ: Τέταρτη ήττα για τον Οχτάνι, καθώς οι Πάντρες νίκησαν τους Άνγκελς

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, υπέστη την Τρίτη την τέταρτη ήττα του στη σεζόν, δεχόμενος πέντε runs σε πέντε και πλέον innings από τους San Diego Padres.

Οι Padres κέρδισαν το παιχνίδι με 8-5. Ο Ohtani (7-4) αποχώρησε από το γήπεδο στο έκτο με φουσκάλες στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού, καθώς οι Angels προηγήθηκαν με 5-1, αφού δέχτηκαν δύο home runs από τους Xander Bogaerts και Jake Cronenworth στο Petco Park.

Ο Ohtani επέτρεψε επτά χτυπήματα, τέσσερις περιπάτους και πέντε strikeouts σε ένα outing 86 βημάτων.

Ο αρχηγός των Los Angeles Angels Shohei Ohtani (17) φεύγει από το γήπεδο αφού έπαιξε πέντε innings σε έναν αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των San Diego Padres στο Petco Park στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, στις 4 Ιουλίου 2023 ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Στο πιάτο, δεν κατάφερε να χτυπήσει σε τρία at-bats πριν αντικατασταθεί από έναν αντίπαλο στο ένατο inning.

Οι Padres προηγήθηκαν με 2-0 στο τέταρτο inning χάρη σε ένα διπλό του Cronenworth. Δύο innings αργότερα, ο Cronenworth ακολούθησε το home run του Bogaerts με άλλο ένα home run.

“Ήθελα να ρίξω όσο το δυνατόν περισσότερα innings”, δήλωσε ο Ohtani, ο οποίος άφησε τουλάχιστον έναν δρομέα σε κάθε inning από το δεύτερο. “Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ αν δεν μπόρεσα να τους εμποδίσω να σκοράρουν στο τελευταίο μου inning (ένα έκτο με τρία runs).

Ο δεξιός χειριστής των Padres, Joe Musgrove (7-2), απέσυρε 11 σε επτά innings παιχνιδιού.

Οι Angels υπέστησαν επίσης ένα πλήγμα, καθώς ο κεντρικός φέιτερ Mike Trout μπήκε στη λίστα τραυματιών 15 ημερών με κάταγμα στον αριστερό ποδοκνημικό.

Ο τραυματισμός αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες εκτός δράσης για τον τρεις φορές MVP της Αμερικανικής Λίγκας.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο pitcher των Minnesota Twins, Kenta Maeda (2-5), κέρδισε τη δεύτερη νίκη του, αφού επέτρεψε δύο runs, ένα κερδισμένο, σε επτά innings σε μια νίκη με 9-3 επί των Kansas City Royals. Είχε εννέα strikeouts και έναν περίπατο.