Μπέιζμπολ: Το 10ο homer του Μασατάκα Γιοσίντα δίνει την 5η συνεχόμενη νίκη στους Red Sox

Ο Μασατάκα Γιοσίντα πέτυχε το δέκατο χόουμ ραν του και το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι με πολλά χτυπήματα και βοήθησε τους Boston Red Sox να νικήσουν τους Oakland Athletics με 4-3 την Κυριακή, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Χτυπώντας πέμπτος ως καθορισμένος χίτερ, ο Yoshida συνδέθηκε με μια 1-2 ψηλή ιπτάμενη μπάλα από τον Ken Waldichuk (2-6) για ένα home run στο αντίθετο πεδίο στο όγδοο inning, το οποίο καθάρισε το πράσινο τέρας του Fenway Park.

Ο Masataka Yoshida (R) των Boston Red Sox πανηγυρίζει μετά το home run του εναντίον των Oakland Athletics στο Fenway Park στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης στις 9 Ιουλίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

“Δεν πίστευα ότι θα ήταν home run”, δήλωσε ο Yoshida, ο οποίος επίσης έκανε homer, έκλεψε μια βάση και σκόραρε για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 3-3 με ένα διπλό του Christian Arroyo στο Game 6.

Προσερχόμενος στο All-Star break, ο Yoshida είχε μέσο όρο 0,316 στην πρώτη του χρονιά στα μεγάλα πρωταθλήματα.

“Θα προσπαθήσω να μην τραυματιστώ και θα συνεχίσω να παίζω μέχρι το τέλος της σεζόν”, δήλωσε ο πρώην παίκτης των Orix Buffaloes.

Ο Shintaro Fujinami των Athletics απέσυρε και τους δύο παίκτες που αντιμετώπισε στο όγδοο παιχνίδι. Ο πρώην flame-thrower των Hanshin Tigers, επίσης στην πρώτη του σεζόν στο MLB, δεν έχει δεχτεί run στις τελευταίες έξι εξόδους του και συνεχίζει να διαπρέπει από τότε που μεταπήδησε από starter σε reliever.

Ο Seiya Suzuki πέτυχε το πρώτο του home run για τους Chicago Cubs από τις 23 Μαΐου, το έβδομο φέτος, στη νίκη με 7-4 επί των New York Yankees.

Ο Suzuki έβγαλε 1-2 curveball από τον Domingo German στα αριστερά για ένα σόλο σουτ στο Yankee Stadium για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1, και το sacrifice fly του στην όγδοη περίοδο σκόραρε το αποφασιστικό run για το 5-4.