Ο Αλκαράζ δείχνει ανάκαμψη με τη νίκη επί της Ρούμπλεφ στους τελικούς του ATP

WeLoveSports.gr

Την πρώτη του νίκη στο ATP Finals του Τορίνο κατέγραψε ο Carlos Alcaraz. Μετά την ήττα του από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τη Δευτέρα, ο πρωταθλητής του Γουίμπλεντον κέρδισε με 7-5, 6-2 τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος γνώρισε τη δεύτερη ήττα του.

Ο Alcaraz και ο Rublev ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε επίπεδο ATP. Τα πρώτα οκτώ παιχνίδια πήγαν στον διακομιστή χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα πήγαν τρομερά στραβά για τον Ρώσο νούμερο πέντε στον κόσμο.

Στο 4-4 κατάφερε να απαλλαγεί από μια ευκαιρία για break, αλλά στο 5-5 έσπασε ακόμα από τον Αλκαράζ. Τότε ο Ρούμπλεφ έχασε τον αυτοέλεγχό του, όπως κάνει συχνά. Έβριζε και έβρισκε στο γήπεδο και δεν μπορούσε πλέον να δυσκολέψει τα πράγματα για τον Ισπανό νούμερο δύο στον κόσμο.

Ο Αλκαράζ, ο οποίος επέκρινε την υψηλή ταχύτητα της πίστας στους τελικούς του ATP τη Δευτέρα, διατηρεί την προοπτική να προκριθεί στα ημιτελικά με τη νίκη του.

Ο δεύτερος αγώνας στον κόκκινο όμιλο είναι απόψε στις 21:00 μεταξύ του Ρώσου Daniil Medvedev και του Γερμανού Alexander Zverev.