Ο Αλκαράζ κερδίζει τον Σίνερ και συναντά ξανά τον Μεντβέντεφ στον τελικό του Indian Wells

WeLoveSports.gr

Όπως και πέρυσι, ο τελικός του master τουρνουά στο Indian Wells θα είναι μεταξύ του Ισπανού Carlos Alcaraz και του Ρώσου Daniil Medvedev. Ο υπερασπιστής του πρωταθλητή Alcaraz κέρδισε με 1-6, 6-3, 6-2 τον Jannik Sinner και ο Medvedev νίκησε τον Tommy Paul με 1-6, 7-6 (3), 6-2.

Για τον νικητή του Αυστραλιανού Όπεν, Sinner, ήταν η πρώτη ήττα του 2024 μετά από δεκαέξι νίκες, στην οποία, εκτός από το πρώτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς, κέρδισε και τον τίτλο στο Ρότερνταμ. Συνολικά είχε μείνει αήττητος για δεκαεννέα σερί ματς.

Ο Ιταλός, τρίτος, ξεκίνησε άριστα και ήταν κορυφαίος στο πρώτο σετ, το οποίο διεκόπη για τρεις ώρες λόγω βροχής. Ο Αλκαράζ, που κατετάγη δεύτερος, στη συνέχεια προσάρμοσε ελαφρώς την τακτική του, ερχόταν πιο συχνά στα δίχτυα και κέρδισε το σετ μετά από ένα πρόωρο break.

Στο τρίτο σετ, ο Sinner προσπάθησε να αποτρέψει το break με μια κατάδυση, αλλά τραυμάτισε το αριστερό του χέρι. Η ανάπαυλα ήρθε ούτως ή άλλως και ο Ιταλός στη συνέχεια συσσώρευσε λάθη με λάθος. Ο Αλκαράζ παρέμεινε ήρεμος και σημείωσε την τέταρτη νίκη του επί του Sinner σε οκτώ αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των ανδρών.

Ο Μεντβέντεφ χτυπάει τον Πολ

Δύσκολο ξεκίνημα είχε και ο Μεντβέντεφ. Ο Πολ άφησε τον Ρώσο χωρίς ευκαιρία στο πρώτο σετ με δυνατό παιχνίδι, αλλά γρήγορα βρέθηκε να υπολείπεται με 4-0 στη δεύτερη πράξη. Το ακύρωσε έξυπνα, μετά από το οποίο τα πράγματα πήγαν στραβά στο τάι μπρέικ επειδή ο Αμερικανός παρέδωσε πέντε πόντους στη σειρά από το 3-2.

Στη συνέχεια, ο τέταρτος σπόρος Μεντβέντεφ πίεσε, αν και έπρεπε να εξαλείψει δύο ευκαιρίες με 4-1 και 5-2.