Ο Ζβέρεφ δίνει στην Αλκαράζ τρίτη σερί ήττα και ξεκινάει καλά τους τελικούς του ATP

WeLoveSports.gr

Ο Alexander Zverev ξεκίνησε καλά στο ATP Finals στο Τορίνο, παραδοσιακά το τελευταίο μεγάλο τουρνουά τένις της σεζόν. Νίκησε τον Κάρλος Αλκαράζ σε τρία σετ (7-6, 3-6, 4-6). Είναι η τρίτη σερί ήττα του 20χρονου Ισπανού.

Αργότερα απόψε, οι Daniil Medvedev και Andrei Rublev θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στον κόκκινο όμιλο.

Την Κυριακή έγιναν οι πρώτοι αγώνες στον άλλο (πράσινο) όμιλο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Χόλγκερ Ρούν (7-6, 6-7, 6-3) και ο Γιάννικ Σίνερ τον Στέφανο Τσιτσιπά (6-4, 6-4).

Το πρώτο σετ μεταξύ Αλκαράζ και Ζβέρεφ ήταν συναρπαστικό. Ο Ισπανός έσπασε πρώτος. Στη συνέχεια μετέτρεψε το έλλειμμα 3-1 σε προβάδισμα 4-3.

Όμως ο Ζβέρεφ δεν ενέδωσε και οι δύο τενίστες έπαιξαν εναλλάξ στη συνέχεια ένα παιχνίδι. Ένα τάι μπρέικ έπρεπε να είναι καθοριστικό. Ο Γερμανός έχασε δύο σερβίς και ο Αλκαράζ ήταν ο πιο σταθερός (7-3).

Στο δεύτερο σετ ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με 3-0. Ο Αλκαράζ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό το έλλειμμα. Ο Ισπανός νούμερο δύο στον κόσμο έμεινε πολύ πίσω και στο τρίτο σετ (4-2).

Μετά από ένα τρακάρισμα του Zverev, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε κουτσαίνοντας στην πίστα, ο Alcaraz φάνηκε να επιστρέφει. Αυτό δεν λειτούργησε και ο Ζβέρεφ εξασφάλισε τη νίκη με ωραίους βαθμούς.

Δείτε πώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν πολύ δυνατός για τον Χόλγκερ Ρούν την Κυριακή:

Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται για άλλη μια φορά στο νούμερο ένα στον κόσμο μετά την νίκη του Ρούν