Ο θυμωμένος Μεντβέντεφ έχασε εκπληκτικά από τον Μαναρίνο στο Ροσμάλεν

Ο Ρώσος τενίστας Daniil Medvedev κόλλησε στους όγδοους τελικούς στο τουρνουά χόρτου στο Rosmalen. Μετά από δύο ώρες αγώνα, ο Γάλλος Adrian Mannarino ήταν πολύ δυνατός σε τρία σετ, 6-4, 4-6, 2-6.

Ο πρώτος Μεντβέντεφ, ο οποίος πέρυσι έχασε στον τελικό από τον Tim van Rijthoven, βρέθηκε για πρώτη φορά στο χορτάρι αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό δεν φάνηκε να τον ενοχλεί στο πρώτο σετ.

Μετά από ένα διάλειμμα στο πέμπτο παιχνίδι, το οποίο ο Mannarino επισκεύασε αμέσως, ο Medvedev χτύπησε ξανά στο έβδομο παιχνίδι. Αυτή τη φορά κράτησε το δικό του σερβίς και στιγμές αργότερα κέρδισε το σετ με ένα παιχνίδι αγάπης.

Στο ελκυστικό δεύτερο σετ, ο Mannarino, ο οποίος κατάφερε ακόμα να κερδίσει το τουρνουά το 2019, έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι πραγματικός ειδικός στο χόρτο. Ο Μεντβέντεφ, το νούμερο τρία στον κόσμο, γινόταν όλο και πιο δύσκολος και είδε αυτό το σετ να πηγαίνει στον Γάλλο.

Πολλά έγιναν στο τέταρτο παιχνίδι του καθοριστικού τρίτου σετ. Ο συχνά εύφλεκτος Μεντβέντεφ απογοητεύτηκε, έσπασε μια ρακέτα στο γήπεδο και συγκρούστηκε λεκτικά με τον διαιτητή. Του χάρισε δύο προειδοποιήσεις και έναν βαθμό ποινής.

Σίγουρα δεν ωφέλησε το παιχνίδι του, ώστε ο Γάλλος να πάρει το τρίτο σετ και να χτυπήσει στο πρώτο match point.

Ο Μαναρίνο (ATP-52) θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον ή τον Καναδό Μίλος Ράονιτς στους προημιτελικούς, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον αργότερα την Πέμπτη.