Ο κόσμος της τέχνης και του πολιτισμού: Η σεζόν του Κέντα Μάιντα τελείωσε, οι Άστρος κέρδισαν το ALDS επί των Τουίνς

Η σεζόν του Kenta Maeda με τους Minnesota Twins μπορεί να έφτασε στο τέλος της, καθώς την Τετάρτη αποκλείστηκαν από την American League Division Series, χάνοντας με 3-2 στο Game 4 από τους Houston Astros.

Ο Maeda ήταν ο τελευταίος Ιάπωνας παίκτης που έμεινε στην postseason του MLB φέτος. Άφησε τρία runs σε τέσσερα innings στη best-of-five σειρά, αλλά δεν έπαιξε στο καθοριστικό παιχνίδι στο Target Field.

Ο pitcher των Minnesota Twins, Kenta Maeda, χαμογελάει πριν από το Game 4 της σειράς της American League Division Series εναντίον των Houston Astros στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις 11 Οκτωβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Είχαμε μια καλή ομάδα φέτος και είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε. Είναι απογοητευτικό να χάνεις σε αυτό το στάδιο”, δήλωσε ο 35χρονος, ο οποίος έχασε όλο το περασμένο έτος μετά από εγχείρηση Tommy John τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο δεξιός παίκτης έχασε τις πρώτες τέσσερις εκκινήσεις του πριν μπει στη λίστα τραυματιών για σχεδόν δύο μήνες με τράβηγμα στον δεξιό τρικέφαλο, αλλά ανέκαμψε και σημείωσε ρεκόρ 6-8 με 4,23 ERA, ενώ ξεκίνησε όλα τα 21 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, εκτός από ένα.

“Η σεζόν ξεκίνησε με άγχος επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά στις αρχές της άνοιξης, αλλά μπόρεσα να δείξω τη δύναμή μου και να ρίξω χωρίς ανησυχία από τα μέσα της σεζόν”, δήλωσε. “Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Νομίζω ότι του χρόνου θα είμαι σε θέση να ρίχνω όλη τη σεζόν.

Ο πρώην άσος των Hiroshima Carp εντάχθηκε στους Los Angeles Dodgers με οκταετές συμβόλαιο το 2016, πριν ανταλλαγεί με τους Twins το 2020.

“Αισθάνομαι μακρύς και κοντός ταυτόχρονα. Χαίρομαι που τα κατάφερα αυτά τα οκτώ χρόνια”, δήλωσε. “Γίνομαι ελεύθερος πράκτορας για πρώτη φορά στη ζωή μου, οπότε υπάρχει άγχος, ενθουσιασμός αλλά και λίγη μοναξιά.

Ο Maeda δήλωσε ότι στόχος του είναι να πάρει τις 38 νίκες που χρειάζεται για να φτάσει τις 200 στην καριέρα του μεταξύ των μεγάλων ιαπωνικών πρωταθλημάτων και του MLB.

“Έχει διοριστεί ως επικεφαλής της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και έχει διοριστεί ως επικεφαλής της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας. “Θα αποφασίσω πού θα παίξω με βάση τις προτάσεις που θα λάβω.