Ο Μεντβέντεφ είναι ήδη σίγουρος για τους τελευταίους τέσσερις τελικούς του ATP, ο Αλκαράζ κερδίζει τον τρελό Ρούμπλεφ

WeLoveSports.grΤροποποιήθηκε

Ο Daniil Medvedev έφτασε στα ημιτελικά του ATP Finals στο Τορίνο. Αφού ο Ρώσος νίκησε τον συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ χωρίς να χάσει σετ, ήταν επίσης πολύ δυνατός για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο δεύτερο ματς του ομίλου σε δύο σετ: 7-6 (7), 6-4.

Ο Γερμανός Ζβέρεφ κέρδισε δύο φορές το τουρνουά τέλους χρονιάς, το 2021 νικώντας στον τελικό τον Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος, νούμερο τρία στον κόσμο, ξεκίνησε τώρα με ένα μπρέικ στο εναρκτήριο παιχνίδι, αλλά άφησε αυτό το πλεονέκτημα στα μισά του σετ.

Mishit

Ο Ζβέρεφ, που προκάλεσε αίσθηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κερδίζοντας τον Κάρλος Αλκαράζ, έπαιξε με εμφανώς περισσότερη αυτοπεποίθηση και έκανε επίσης το πρώτο μίνι μπρέικ στο τάι μπρέικ.

Δεν ήταν αρκετό για να πάρει το σετ. Ούτε όταν ο Μεντβέντεφ έσπασε μια ψηλή μπάλα εκτός ορίων με ένα άγριο χτύπημα και ο Ζβέρεφ αφέθηκε να σερβίρει για το σετ. Ένα λάθος με το φορ και λίγες στιγμές αργότερα ένα δύσκολο μπακχαντ βόλεϊ στα δίχτυα αποδείχτηκε μοιραίο για τον Γερμανό.

Το δεύτερο σετ οδήγησε επίσης σε τάι μπρέικ, μέχρι που ο Ζβέρεφ, που μέχρι τότε περνούσε ομαλά στα σερβίς παιχνίδια του, ξαφνικά έκανε μερικά άστοχα στο 4-5. Ένα ατημέλητο forehand εναντίον match point που ήταν πολύ μεγάλο του κόστισε αμέσως το κεφάλι του.

Ο Αλκαράζ αναρρώνει

Την πρώτη του νίκη στον ίδιο όμιλο πέτυχε ο Αλκαράζ. Μετά την εκπληκτική ήττα του από τον Ζβέρεφ τη Δευτέρα, ο πρωταθλητής του Wimbledon κέρδισε με 7-5, 6-2 τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο ανεπίσημο Παγκόσμιο Κύπελλο για τους οκτώ καλύτερους παίκτες της χρονιάς.

Ο Alcaraz και ο Rublev ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε επίπεδο ATP. Τα πρώτα οκτώ παιχνίδια πήγαν στον διακομιστή χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα πήγαν τρομερά στραβά για τον Ρώσο νούμερο πέντε στον κόσμο.

Βρισιές και βρισιές

Στο 4-4 κατάφερε να απαλλαγεί από μια ευκαιρία για break, αλλά στο 5-5 έσπασε ακόμα από τον Αλκαράζ. Τότε ο Ρούμπλεφ έχασε τον αυτοέλεγχό του, όπως κάνει συχνά. Έβριζε και έβρισκε στο γήπεδο και δεν μπορούσε πλέον να δυσκολέψει τα πράγματα για τον Ισπανό νούμερο δύο στον κόσμο.

Ο Αλκαράζ, ο οποίος επέκρινε την υψηλή ταχύτητα της πίστας στους τελικούς του ATP τη Δευτέρα, διατηρεί την προοπτική να προκριθεί στα ημιτελικά με τη νίκη του.

Ο Ρούμπλεφ γονατίζει την απογοήτευση και πρέπει να αφήσει τη νίκη στον Αλκαράζ