Ο πρώην σύζυγος του αστέρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ai Fukuhara απαιτεί την επιστροφή του γιου του

Ο Ταϊβανέζος πρώην σύζυγος της συνταξιούχου Γιαπωνέζας σταρ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Άι Φουκουχάρα την προέτρεψε την Πέμπτη να συμμορφωθεί γρήγορα με δικαστική απόφαση του Τόκιο για την επιστροφή του γιου τους, τον οποίο έφερε στην Ιαπωνία από την Ταϊβάν πριν από περίπου έναν χρόνο.

“Θέλω να δω τον γιο μου το συντομότερο δυνατό. Θέλω το παιδί να επιστραφεί ειρηνικά σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου”, δήλωσε ο Τσιανγκ Χουνγκ-Τσιέ, Ταϊβανέζος παίκτης του πινγκ πονγκ και τηλεοπτική προσωπικότητα, σε συνέντευξη Τύπου στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας στο Τόκιο.

Ο Τσιάνγκ Χουνγκ-Τσιέ, ο Ταϊβανέζος πρώην σύζυγος του συνταξιούχου Ιάπωνα αστέρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και Ολυμπιονίκη Άι Φουκουχάρα, συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας στο Τόκιο στις 27 Ιουλίου 2023, για να ζητήσει την επιστροφή του γιου τους, που βρίσκεται επί του παρόντος υπό την επιμέλεια της Φουκουχάρα, στην Ταϊβάν. Είπε επίσης ότι η Fukuhara αρνήθηκε να επιτρέψει την επιστροφή του από τότε που τον έφερε πίσω στην Ιαπωνία το 2022 και ότι στη συνέχεια διέκοψε κάθε επαφή μαζί του ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Τον Ιούλιο του 2022, ο Fukuhara πήρε τον γιο του στην Ιαπωνία για τις καλοκαιρινές διακοπές και διέκοψε τους δεσμούς με τον Chiang, ενώ ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια του γιου τους στο Οικογενειακό Δικαστήριο του Τόκιο, σύμφωνα με τους δικηγόρους του Chiang.

Ο Chiang χρησιμοποίησε επίσης νομικά μέσα για να επιτύχει την επιστροφή του γιου τους, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να εκδώσει στις 20 Ιουλίου εντολή για την επιστροφή του παιδιού από τον Fukuhara.

Ai Fukuhara (L) και Chiang Hung-chieh ( WeLoveSports)

Το ζευγάρι, που χώρισε το 2021, έχει την κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών του που ζουν στην Ταϊβάν, δήλωσαν οι δικηγόροι. Η Ιαπωνία δεν αναγνωρίζει την κοινή επιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο των γονέων τους.

Η δικηγόρος του Τσιάνγκ, Άικο Ομπούτσι, εξέφρασε την ανησυχία της ότι η Φουκουχάρα θα μπορούσε να πάρει το παιδί στο εξωτερικό και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες για απαγωγή παιδιού εάν δεν συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση.

Ο δικηγόρος της Fukuhara δήλωσε ότι η νομική διαδικασία στην Ιαπωνία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και αναμένονται περαιτέρω διαβουλεύσεις.

“Έχουμε έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους που διόρισε ο Τσιάνγκ”, δήλωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι η προσωρινή μεταφορά πρέπει “να γίνει προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του παιδιού”.

“Δεν υπήρξαν συγκεκριμένες προτάσεις για την ευημερία του παιδιού από τον κ. Τσιάνγκ και μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ξαφνικά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου”, δήλωσε ο δικηγόρος.

Η Fukuhara, γνωστή στην Ιαπωνία με το χαϊδευτικό όνομα “Ai-chan”, και ο Chiang παντρεύτηκαν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, όπου πρόσθεσε ένα χάλκινο ομαδικό μετάλλιο στο ασημένιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Γέννησε την κόρη τους το 2017 και τον γιο τους το 2019.