Ο σπουδαίος Ιάπωνας παλαιστής Γιοσίντα εμψυχώνει την εθνική ομάδα της Ουκρανίας

Η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης της πάλης Saori Yoshida προσέφερε ενθάρρυνση την Κυριακή στα μέλη της εθνικής ομάδας γυναικών της Ουκρανίας που προπονούνται στην Ιαπωνία με φόντο την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους.

Οι Ουκρανές παλαιστριες προπονούνται από την Τρίτη που έφτασαν στο Πανεπιστήμιο Shigakkan στο Obu της νομαρχίας Aichi, πρώην γνωστό ως Πανεπιστήμιο Γυναικών Chukyo, στο οποίο φοίτησε η Yoshida.

“Είστε όλοι φίλοι και αντίπαλοι στο χαλί”, δήλωσε ο Yoshida σε εκδήλωση ανταλλαγής στο πανεπιστήμιο. “Ελπίζω ότι οι παλαιστές από όλο τον κόσμο μπορούν να συνεργαστούν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης της πάλης Saori Yoshida (5η από δεξιά, 2η σειρά) ποζάρει για μια φωτογραφία με μέλη της εθνικής ομάδας πάλης γυναικών της Ουκρανίας στο Πανεπιστήμιο Shigakkan στο Obu της κεντρικής Ιαπωνίας, στις 25 Ιουνίου 2023 ( WeLoveSports).

Το Πανεπιστήμιο Shigakkan προσέφερε την υποστήριξή του στις Ουκρανές γυναίκες, αφού έμαθε ότι αναγκάστηκαν να αλλάξουν αρκετές φορές την προπονητική τους βάση μετά τη ρωσική εισβολή.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι Ουκρανές κατέκτησαν τον παγκόσμιο ομαδικό τίτλο στο Κόραλβιλ, στην πολιτεία Αϊόβα των ΗΠΑ.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι, όπου θα διακυβευθούν θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.