Ο τενίστας Alcaraz λέει ότι θα είναι κατάλληλος εγκαίρως για τους τελικούς Paris-Bercy και ATP

WeLoveSports.gr

Ο Ισπανός τενίστας Carlos Alcaraz αναμένει ότι θα μπορέσει να συμμετάσχει στο τουρνουά Masters Paris-Bercy (30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου) και στους τελικούς ATP (12 έως 19 Νοεμβρίου) στο Τορίνο.

Το νούμερο δύο στον κόσμο λέει στο X, το πρώην Twitter, ότι η ανάρρωση από τους τραυματισμούς στην πλάτη και το πόδι του πηγαίνει καλά.

«Έχω καλά νέα!», αναφέρει ο Ισπανός, ο οποίος κατέκτησε το Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα του νωρίτερα φέτος. Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα και θα παίξω Paris-Bercy και θα είμαι στο Τορίνο για τους τελικούς του ATP!

Ο Αλκαράζ έχασε το τουρνουά κλειστού στίβου της Βασιλείας, που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, λόγω προβλήματος στο αριστερό του πόδι και μυϊκής κόπωσης στο κάτω μέρος της πλάτης. Και οι δύο τραυματισμοί απαιτούσαν θεραπεία, σύμφωνα με τον μόλις 20χρονο τενίστα.

Πριν από την απόσυρσή του στην Ελβετία, ο Alcaraz εμφανίστηκε κάπως απογοητευτικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κίνα. Πρώτα έχασε στους ημιτελικούς στο Πεκίνο, στη συνέχεια δεν πέρασε περισσότερο από τον τέταρτο γύρο στο τουρνουά masters στη Σαγκάη.