Ο Τζόκοβιτς δεν ανησυχεί για τραυματισμό στον καρπό στη Μελβούρνη: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης»

WeLoveSports.gr

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ξεκινήσει το Αυστραλιανό Όπεν χωρίς πόνο. Ο 36χρονος Σέρβος υποβλήθηκε σε θεραπεία στον δεξιό καρπό του κατά τη διάρκεια του πρώτου τουρνουά της χρονιάς, του United Cup. Έχασε από τον Αυστραλό Alex de Minaur.

Ωστόσο, την παραμονή του πρώτου τουρνουά Grand Slam της χρονιάς, ο δέκα φορές πρωταθλητής διέλυσε κάθε ανησυχία για τον τραυματισμό του στον καρπό. “Είχα χρόνο να ανακάμψω από τον τελευταίο μου αγώνα στο United Cup μέχρι τώρα. Μπορούσα να προπονηθώ καλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης”, δήλωσε ο 24 φορές πρωταθλητής Grand Slam σε συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη. .

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Κυριακή τον 18χρονο Κροάτη Ντίνο Πρίζμιτς, ο οποίος προκρίθηκε στην κύρια κλήρωση μέσω των προκριματικών. Ο Σέρβος είναι αήττητος στη Μελβούρνη από το 2018. «Ο μεγαλύτερος αμφισβητίας μου είναι ο εαυτός μου», είπε ο Τζόκοβιτς. “Και φυσικά οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Κάθε παίκτης είναι εδώ με το όνειρο να κερδίσει ένα γκραν σλαμ.”

“Δεν είναι τόσο άσχημα όσο άλλοι τραυματισμοί που είχα εδώ. Αλλά δεν μπορώ να προβλέψω αν θα επιστρέψει. Εάν αρχίσω να παίζω περισσότερα παιχνίδια, θα υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πίεση.”