‘Ο υπάλληλος που κατηγόρησε τον Horner αμφισβητεί την έρευνα της Red Bull’

WeLoveSports.gr

Η γυναίκα που κατηγόρησε τον επικεφαλής της ομάδας της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ για διασυνοριακή συμπεριφορά πρόκειται να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα της εσωτερικής έρευνας της ομάδας του Μαξ Φερστάπεν στη Formula 1. Έτσι γράφει η De Telegraaf, η εφημερίδα που έφερε την υπόθεση στην επιφάνεια στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ως αποτέλεσμα της έρευνας, ο Χόρνερ απαλλάχθηκε και ο υπάλληλος θα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα. Τώρα η ίδια έχει ασκήσει έφεση. Σύμφωνα με την Telegraph με νέο δικηγόρο. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό δεν είναι γνωστός.

Η Red Bull Racing αναφέρει στο NIS ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει επίσημα την προσφυγή και ότι πρόκειται για ένα θέμα μεταξύ του εργαζόμενου και της κύριας εταιρείας Red Bull.

Αναταραχή

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η θύελλα γύρω από τον Χόρνερ μαίνεται αμείωτη. Για λίγο, ένα ρήγμα με τον σύμβουλο Χέλμουτ Μάρκο κρεμόταν στον αέρα, αλλά παραμένει προς το παρόν.

Ο Verstappen, εν τω μεταξύ, κέρδισε τα δύο πρώτα γκραν πρι της σεζόν. Τόσο στο Μπαχρέιν όσο και στη Σαουδική Αραβία, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν μακράν ο ταχύτερος.