Ο υπερασπιστής του πρωταθλητή Μεντβέντεφ αναφέρει κουρασμένα από το Ρότερνταμ

WeLoveSports.gr

Η 51η έκδοση του ABN Amro Open χάνει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του κοινού. Ο Daniil Medvedev αποσύρθηκε από το τουρνουά του Ρότερνταμ που ξεκινά το Σάββατο.

Ο Ρώσος κέρδισε το τουρνουά στο Ahoy πέρυσι και πρόσφατα ήταν χαμένος φιναλίστ στο Australian Open. Σε δήλωσή του, ο Μεντβέντεφ είπε: “Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από το Ρότερνταμ. Μετά από ένα απίστευτα σκληρό και μακρύ τουρνουά στην Αυστραλία, το σώμα μου, ειδικά το δεξί μου πόδι, δεν έχει ακόμη αναρρώσει αρκετά για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου”.

«Μου αρέσει να παίζω στο Ρότερνταμ, έχω μακρά ιστορία με τη διοργάνωση και ανυπομονώ να επιστρέψω το 2025».

Ρεκόρ αριθμού σετ

Ο 27χρονος Μεντβέντεφ φαίνεται να μην έχει συνέλθει πλήρως από τις προσπάθειές του Down Under. Ο Ρώσος έπαιξε ρεκόρ 31 σετ στη Μελβούρνη. Ήταν στην πίστα για 24 ώρες και 17 λεπτά.

Με την απόσυρση του Μεντβέντεφ, ο Jannik Sinner (ATP-4) είναι πλέον το νέο φαβορί για το ABN AMRO Open. Ο Ιταλός νίκησε τον Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open. Με τους Andrey Roeblev (ATP-5), Holger Rune (ATP-7) και Hubert Hurkacz (ATP-8), υπάρχουν άλλοι τρεις πρώτοι δέκα παίκτες που δραστηριοποιούνται στο Ρότερνταμ.

Λόγω της αποχώρησης του Μεντβέντεφ, ο Ολλανδός Botic van de Zandschulp δεν χρειάζεται πλέον μπαλαντέρ για να συμμετάσχει. Αυτό τώρα περνά στον Ντίνο Πρίζμιτς, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο 18 ετών από την Κροατία.