Ο Alcaraz κερδίζει εύκολα στο Wimbledon, ο επίσης αγαπημένος Murray μέσω του κοινού

Ο Carlos Alcaraz πέρασε χωρίς προβλήματα στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Ο Ισπανός νούμερο ένα στον κόσμο εντυπωσίασε κερδίζοντας εύκολα τον Jérémy Chardy σε τρία σετ: 6-0, 6-2, 7-5.

Ο Βρετανός αγαπημένος του κοινού Andy Murray κέρδισε επίσης τον Ryan Peniston: 6-3, 6-0, 6-1. Με επίτιμο καλεσμένο τον Ρότζερ Φέντερερ στις κερκίδες, ο 36χρονος Μάρεϊ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του.

Ο 36χρονος Γάλλος Chardy, που αποσύρεται από το τένις μετά τον αποκλεισμό του από την Αλκαράζ, περπάτησε ανήσυχος στο παρκέ από τον πρώτο πόντο. Έδειχνε ανασφαλής, πάλεψε με το σερβίς του και έκανε πολλά λάθη.

Ο Αλκαράζ το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και άφησε τον Τσάρντι χωρίς ευκαιρία στα δύο πρώτα σετ.

Στο τελευταίο σετ, ο Chardy, ο οποίος κέρδισε έναν τίτλο ATP στην καριέρα του στο τένις, έδειξε περισσότερο τον εαυτό του: προηγήθηκε ακόμη και με 4-2. Αλλά ο Αλκαράζ στη συνέχεια ξεκίνησε και κατάφερε επίσης να τραβήξει το τρίτο σετ.

Ο Μάρεϊ πρέπει να ξεκινήσει

Ο Μάρεϊ, ο πρωταθλητής του Γουίμπλεντον του 2013 και του 2016 που δεν κόλλησε ποτέ στον πρώτο γύρο στο γρασίδι του Λονδίνου, πάλεψε να βρει τον ρυθμό του για λίγο, αλλά σύντομα δεν σταμάτησε το Πένιστον, το νούμερο 268 του κόσμου.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος είχε κερδίσει δέκα από τα δώδεκα παιχνίδια του στο χόρτο στο δρόμο για το Γουίμπλεντον, επέτρεψε στον 27χρονο Πένιστον από το 2-2 στο πρώτο σετ μόνο 2 ακόμη παιχνίδια.