Ο Arnaldi βάζει την Ιταλία μπροστά στον τελικό του Davis Cup, ο Sinner μπορεί να τερματίσει

WeLoveSports.gr

Στο κυνήγι για το δεύτερο τρόπαιο του Davis Cup, η Ιταλία προηγήθηκε με 1-0 έναντι της 28 φορές νικήτριας Αυστραλίας στον τελικό της Μάλαγα. Ο Ματέο Αρνάλντι, ο αριθμός 44 στον κόσμο, πάλεψε με 7-5, 2-6, 6-4 επί του Alexei Popyrin (40ος).

Στο 5-4 του πρώτου σετ, τρία σετ πόιντ δεν ξοδεύτηκαν στον Αρνάλντι. Στη συνέχεια απέκλεισε δύο μπρέικ πόιντ και χρησιμοποίησε το τέταρτο σετ του στο 6-5. Μετά από ένα δραματικό δεύτερο σετ, ο Arnaldi ανέκαμψε στο τρίτο, αν και έπρεπε να σβήσει οκτώ break points.

Ο Πόπιριν κέρδισε τα σερβίς του παιχνίδια πολύ πιο εύκολα, μέχρι που έσπασε με 4-5 από το ιταλικό τεριέ, ο οποίος έχασε από τον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ στους προημιτελικούς από την Ολλανδία την Πέμπτη.

Ο Sinner μπορεί να το κάνει για την Ιταλία

Ο Jannik Sinner, ο χαμένος φιναλίστ της περασμένης εβδομάδας στους τελικούς του ATP, μπορεί να κερδίσει τον καθοριστικό βαθμό για την Ιταλία. Ο Ιταλός νούμερο τέσσερα στον κόσμο θα παίξει αργότερα το βράδυ με τον Alex de Minaur, ο οποίος είναι δωδέκατος στην παγκόσμια κατάταξη.

Εάν ο De Minaur κερδίσει τον αγώνα, ο αγώνας του διπλού θα κρίνει τον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Simone Bolelli θα αντιμετωπίσει τους Matthew Ebden και Max Purcell μαζί με τον Lorenzo Sonego.