Ο De Vries απαντά για πρώτη φορά στην αποχώρηση από τη Formula 1: «Πονάει»

WeLoveSports.grs

“Θέλω να ευχαριστήσω τη Red Bull και τη Scuderia AlphaTauri για την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Φυσικά με πονάει που η ευκαιρία της Formula 1 που ονειρευόμουν τόσο καιρό τελείωσε πρόωρα. Αλλά η ζωή δεν είναι προορισμός, είναι ένα ταξίδι , και μερικές φορές πρέπει να πάρεις τον δύσκολο δρόμο για να φτάσεις εκεί που θέλεις να είσαι», γράφει ο De Vries στο Instagram.

Η Renstal AlphaTauri αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να αφήσει στην άκρη τον Ολλανδό οδηγό μετά από δέκα αγώνες, επειδή τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Ο Αυστραλός Daniel Ricciardo θα πάρει τη θέση του από το Grand Prix της Ουγγαρίας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με τα δικά του λόγια, ο De Vries επέλεξε συνειδητά να μην ακουστεί για λίγο. “Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αποφάσισα να αφιερώσω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι ευγνώμων για την προνομιακή μας ζωή, περήφανος για το ταξίδι μας και την οικογένειά μου. Αυτή είναι απλώς μια άλλη εμπειρία, μετακομίζουμε και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο.”

Γλιστρήστε στα μέσα ενημέρωσης

Ο De Vries κέρδισε το πρωτάθλημα στη Formula 2 στην καριέρα του και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula E. Ως εφεδρικός με την ομάδα της Mercedes Formula 1, συμπλήρωσε τον άρρωστο Alexander Albon στο Williams πέρυσι και εντυπωσίασε με την ένατη θέση στο Grand Prix της Ιταλίας. Του χάρισε μια θέση ως οδηγός αγώνων για φέτος στην AlphaTauri, την αδελφή ομάδα της Red Bull.

Ο Ντε Βρις χλεύασε επίσης τα μέσα ενημέρωσης. Με μια δόση ειρωνείας γράφει: “Έχω δει μια σειρά από άρθρα με πράγματα που θα έλεγα την περασμένη εβδομάδα. Για να είμαι σαφής: δεν έχω μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο. Προς το παρόν δεν θα το κάνω και θα κρατήσω για λίγο στον εαυτό μου. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι.”