Ο Greek Spoor κερδίζει τον Fils και συναντά το εκπληκτικό Cazaux στον τρίτο γύρο του Australian Open

WeLoveSports.grΤροποποιήθηκε

Ο Greek Spoor κέρδισε τον Fils στο Australian Open

Ο τενίστας Tallon Greekpoor προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, όπως και πέρυσι. Στη Μελβούρνη, ο 27χρονος Χάρλεμερ ήταν πολύ δυνατός για τον Γάλλο Άρθουρ Φιλς σε τέσσερα σετ, 3-6, 6-1, 7-5, 6-4.

Ο ελληνικός στίβος στην 28η θέση θα αγωνιστεί στον τρίτο γύρο με τον Γάλλο Arthur Cazaux, ο οποίος κόντραρε στον Δανό Holger Rune (8).

Ο Greek Spoor ξεκίνησε αργά και έχασε το πρώτο σετ χωρίς ευκαιρία. Σταδιακά βρήκε τον ρυθμό του και μπόρεσε να αντεπιτεθεί στο παιχνίδι, επίσης επειδή ο Fils έγινε ατημέλητος.

Το τρίτο σετ έτρεξε σε σερβίς μέχρι που ο Φράνσεπουρ έσπασε τον Γάλλο με λόμπα και επιστρέφοντας στη γραμμή στο 5-5. Ο Greekpoor πήρε το σετ, έχασε το προβάδισμα στο σετ τέσσερα, αλλά σημείωσε άλλο ένα μπρέικ με 4-4.

Ο Ολλανδός το έκανε αυτό, μεταξύ άλλων, αποκρούοντας έξυπνα ένα smash από τον Fils και με μια ωραία πάσα. Αυτό έκανε το 0-30 στο σερβίς του Γάλλου, ο οποίος λίγο αργότερα χτύπησε και διπλό σφάλμα. Ο Greekpoor απλά σέρβιρε το παιχνίδι.

Με τη νίκη του, ο Mozespoor εκδικείται τον Fils, ο οποίος τον είχε νικήσει σε πέντε σετ στον πρώτο γύρο στο US Open το 2023.

Μην πανικοβάλλεστε

Στη συνέχεια, ο Greek Spoor έμεινε φυσικά πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

“Στο τρίτο και το τέταρτο σετ έπαιξα πολύ καλά στα σημεία που χρειαζόμουν. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη. Και είμαι χαρούμενος με το πώς έπαιξα τένις σήμερα, ειδικά αν το συγκρίνω με πριν από δύο ή τρεις ημέρες Όλα ήταν πολύ καλύτερα, παρέμεινα ήρεμος και δεν πανικοβλήθηκα ούτε στιγμή».

Δείτε παρακάτω την αντίδραση της Greekspor μετά τη νίκη του επί του Άρθουρ Φιλς.

Greek Spoor: «Έμεινε ήρεμος, δεν πανικοβλήθηκα ούτε στιγμή»

Ο ελληνικός στίβος θα συναντήσει στον τρίτο γύρο τον Γάλλο Cazaux. Ο πρωτοεμφανιζόμενος στη Μελβούρνη απέδωσε εντυπωσιακά με νίκη επί του Ρούν, τον οποίο νίκησε με 7-6 (4), 6-4, 4-6, 6-3.

Ο Δανός (ATP-8) σίγουρα δεν έπαιξε άσχημα, αλλά ο Γάλλος (ATP-122) ήταν λίγο καλύτερος και ο Cazaux δεν έφτασε άδικα το 2-0 στα σετ.

Ο Rune έκανε θεραπεία στο πόδι του αρκετές φορές μετά το σετ δύο και αυτό δεν φαινόταν να σπάει τον ρυθμό του Cazaux, αλλά στο δέκατο παιχνίδι έσπασε από το πουθενά και για πρώτη φορά.

Ο νεαρός Γάλλος φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται και αμέσως έσπασε τον Rune στο σετ τέσσερα. Ο Cazaux αποδείχθηκε και πνευματικά δυνατός, γιατί ό,τι κι αν προσπάθησε μετά ο Rune, έμεινε στα πόδια του.