Ο Sainz ταχύτερος στην τρίτη προπόνηση στη Σιγκαπούρη, ακόμα προβλήματα στη Red Bull

Κάρλος Σάιντζ

WeLoveSports.grs

Ο Carlos Sainz σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο το πρωί του Σαββάτου στην τρίτη ελεύθερη προπόνηση για το Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ο Τζορτζ Ράσελ και ο Λάντο Νόρις έκαναν επίσης έντονη εντύπωση στο σιρκουί του δρόμου.

Για τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη από τη δραματική Παρασκευή, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη η τέλεια ισορροπία. Τόσο ο Verstappen όσο και ο συμπαίκτης του Sergio Pérez παραπονέθηκαν στο ραδιόφωνο ότι το αυτοκίνητο δεν έκανε αυτό που ήθελαν. Ο Verstappen τελικά σημείωσε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο, ο Perez τερμάτισε όγδοος.

Ταραγμένη Red Bull

Για τη Red Bull, η τρίτη προπόνηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για να ξεχάσουμε τη χθεσινή δραματική μέρα. Την Παρασκευή ο Βερστάπεν και ο συμπαίκτης του δεν ένιωθαν άνετα στη Red Bull.

Στην αρχή της συνεδρίας, ο Pérez έδειξε ότι το αυτοκίνητο ήταν ακόμα λίγο ανήσυχο. Ο Verstappen δεν ήταν επίσης ικανοποιημένος με την ισορροπία. Σούταρε ευθεία, όπως και αρκετοί άλλοι αναβάτες.

Μόλις έφτασαν στην τελική φάση της συνεδρίας, οι Russell, Norris και Sainz σημείωσαν τους γρήγορους χρόνους. Ο Verstappen δεν μπόρεσε να συμβαδίσει με τον ρυθμό και τελικά έχασε τρία δέκατα από τον ταχύτερο άνθρωπο Sainz. Ο Verstappen έδειξε στο ενσωματωμένο ραδιόφωνο ότι η αλλαγή ταχυτήτων δεν πήγαινε ομαλά.

Μετά την τελευταία του προσπάθεια, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε στο δρόμο της επιστροφής στα πιτ ότι η αλλαγή πήγε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι όχι ακριβώς όπως ήθελε.

Οι προκριματικοί είναι προγραμματισμένοι για τη Σιγκαπούρη στις 15:00 ώρα Ολλανδίας.