Ο Sinner αδιαφορεί για τις ατάκες του Boeblik και πηγαίνει στα προημιτελικά του Rosmalen

Ιδιωτικά σερβίς, συνεχής γκρίνια στο γήπεδο και μεγάλη συζήτηση με τον διαιτητή. Ο Alexander Boeblik, ο Καζακστάν μωρός τρομερός του κόσμου του τένις, έβγαλε όλο το ρεπερτόριό του στον αγώνα του με τον Jannik Sinner στο Rosmalen.

Ο νεαρός Ιταλός ήταν απτόητος και κέρδισε τον αγώνα των 16 με 6-4, 6-2.

Στο τέλος του πρώτου σετ τα πράγματα πήγαν εντελώς στραβά στο πάνω δωμάτιο του Bublik. Το νούμερο 47 της παγκόσμιας κατάταξης προειδοποιήθηκε από τον διαιτητή για αντιαθλητική συμπεριφορά για την πολύ κουβέντα του στο γήπεδο. Μετά από μια λεπτή συζήτηση, ο επικεφαλής διαιτητής ήρθε ακόμη και στην πίστα για να ηρεμήσει τα πράγματα.

Ο 21χρονος Sinner δεν το πρόσεξε καθόλου και κέρδισε στωικά τη νίκη. Δύο εβδομάδες στο Ρολάν Γκαρός ήταν διαφορετικές, το νούμερο εννέα στον κόσμο πετούσε τη ρακέτα του στο Παρίσι στην ήττα του στον δεύτερο γύρο από τον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Μπαλαντέρ

Μετά από αυτόν τον πρώιμο αποκλεισμό, ο Sinner έκανε αίτηση για μπαλαντέρ στο Rosmalen. Και μετά την ακύρωση του τραυματία υπερασπιστή του πρωταθλητή Tim van Rijthoven, μια θέση έγινε ουσιαστικά διαθέσιμη.

Προσφέρει στον Sinner την ευκαιρία να προετοιμαστεί πλήρως για την εποχή του χόρτου. Πέρυσι, οι προημιτελικοί ήταν ο τελικός του προορισμός στο Wimbledon.

Αν και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και ο Sinner συγκρίνεται τακτικά, για παράδειγμα, με τον Carlos Alcaraz, δεν έχει φτάσει ποτέ στους τελευταίους τέσσερις σε γκραν σλαμ.

Φέτος θα πρέπει να είναι η τελευταία του ανακάλυψη. «Έχω βάλει τον εαυτό μου να φτάσω στους τελικούς του ATP, αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος φέτος», εξήγησε ο Sinner την απογοητευμένη συμπεριφορά του στο Παρίσι.

Για να παίξει στους τελικούς του ATP, ο Sinner πρέπει να είναι μεταξύ των οκτώ κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Ο Φινλανδός Emil Ruusuvuori θα είναι το επόμενο εμπόδιο του στους προημιτελικούς στο Rosmalen στο δρόμο του για περισσότερους βαθμούς ATP.