Ο Van de Zandschulp δεν μπορεί να εκπλήξει το αγαπημένο του τίτλου Sinner στη Μελβούρνη

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη στον πρώτο γύρο του Australian Open. Ο τέταρτος σπόρος Jannik Sinner ήταν πολύ δυνατός για το νούμερο 59 στον κόσμο με 6-4, 7-5, 6-3 στο Rod Laver Arena, το κύριο γήπεδο του τουρνουά Grand Slam.

Ο Van de Zandschulp ξεκίνησε την πρώτη συνάντηση με τον Ιταλό στη Μελβούρνη, ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στο πρώτο Grand Slam τουρνουά της χρονιάς. Ο Ολλανδός ήταν αμέσως σπασμένος και συνέχισε να αγωνίζεται πάρα πολύ με το σερβίς του.

Σωρός

Νωρίς στο σετ τρία υπήρχε ελπίδα όταν ο Sinner πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες αποβολές από το πουθενά και ο Van de Zandschulp έκανε το 2-0. Ο Ιταλός ανέκαμψε αμέσως και κέρδισε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Σε εκείνη τη φάση παίχτηκε και το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού. Στον πρώτο πόντο του έκτου αγώνα, ο Van de Zandschulp πήρε ένα drop shot από τον Sinner με ένα γρήγορο σπριντ και στη συνέχεια κέρδισε τον πόντο με δύο αντανακλαστικά στα δίχτυα.

Δείτε το υπέροχο σημείο του Van de Zandschulp στο παρακάτω μήνυμα στο X:

Το tour de force δεν ωφέλησε περαιτέρω τον Van de Zandschulp. Μετά από περισσότερες από δυόμιση ώρες τελείωσε το παιχνίδι με ένα ατημέλητο forehand που κατέληξε εκτός ορίων. Αυτό ήταν στο πρώτο match point του Sinner, το οποίο ο Ολλανδός κατάφερε να σπάσει για πέμπτη φορά.

Ο Van de Zandschulp κατάφερε να κερδίσει σερβίς γκέιμ εναντίον του Ιταλού μόνο μία φορά στον αγώνα.

Ο Sinner θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον νικητή του αγώνα μεταξύ του πρωτοεμφανιζόμενου ολλανδικού Grand Slam Jesper de Jong και του Αργεντινού Pedro Cachín.