Ο Van de Zandschulp δεν μπορεί να κάνει έκπληξη απέναντι στον Ruud στο Εστορίλ

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp δεν μπόρεσε να κάνει έκπληξη στο χωμάτινο τουρνουά Estoril. Ο πρώτος Κάσπερ Ρουντ νίκησε τον Βενεντάλερ με 6-1, 6-2 στον δεύτερο γύρο.

Ο Van de Zandschulp κέρδισε τρία από τα πέντε προηγούμενα ματς με τον Ruud, αλλά ο Νορβηγός προηγείται με 2-1 στο χώμα. Ο Van de Zandschulp έπαιξε καλά στο πρώτο σετ, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες του και ο κάτοχος του τίτλου χτύπησε δύο φορές.

Ο Ολλανδός έδωσε γρήγορα ένα break στον Νορβηγό με ένα διπλό σφάλμα στο σετ δύο, μετά το οποίο ο Van de Zandschulp φάνηκε να χάνει την πίστη του και ο στιβαρός Ruud πίεσε και δεν έδωσε τίποτα.

Ψάχνοντας για εμπιστοσύνη

Ο Van de Zandschulp, ο οποίος σημείωσε μια αξιόλογη νίκη επί του ειδικού σε χώμα Federico Coria την Τετάρτη, εξακολουθεί να αναζητά αυτή τη σεζόν την αυτοπεποίθηση που τον οδήγησε στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης το 2022. Μετά από εννέα συμμετοχές σε τουρνουά, περιμένει ακόμα την πρώτη του θέση στον προημιτελικό το 2024.

Ο αριθμός 87 στον κόσμο ταξιδεύει πλέον στο Μόντε Κάρλο. Πρέπει να παίξει προσόντα στο πρώτο τουρνουά masters της χρονιάς στο χώμα.