Ο Van de Zandschulp δεύτερος Ολλανδός στο ABN AMRO Open

WeLoveSports.gr

Ο Ολλανδός νούμερο 50 στον κόσμο: Botic van de Zandschulp, θα παίξει στο τουρνουά τένις ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο. Ο τενίστας είναι ο δεύτερος Ολλανδός που συμμετέχει στο τουρνουά μετά τον Tallon Greekpoor.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο Van der Zandschulp έφτασε στον δεύτερο γύρο στο Ahoy. Έχασε με 6-2, 6-2 από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τον μετέπειτα πρωταθλητή. Ο Ρώσος θα είναι και πάλι παρών στο Ρότερνταμ του χρόνου.

“Είναι μια κατάσταση πολυτέλειας για το ολλανδικό τένις να έχει δύο παίκτες στο top 50. Απολαύσαμε πρόσφατα την ολλανδική ομάδα Davis Cup ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, όπου ο Botic πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα”, λέει ο διευθυντής του τουρνουά Richard Krajicek. Η Ολλανδία απέτυχε στους προημιτελικούς του Davis Cup κόντρα στην τελικά νικήτρια Ιταλία.

“Είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για το ABN AMRO Open ότι η Ολλανδία τα πάει τόσο καλά. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες από τη χώρα μας να ανταγωνίζονται τους κορυφαίους του κόσμου.”

Ο Krajicek έχει υπογράψει επίσης τους Jannik Sinner, Andrey Rublev, Holger Rune και Félix Auger-Aliassime για να παίξουν στο σκληρό γήπεδο της πόλης-λιμάνι. Η 51η διοργάνωση του ABN AMRO Open διαρκεί από τις 12 έως τις 18 Φεβρουαρίου.