Ο Van de Zandschulp κερδίζει εναντίον του αμερικανικού service gun στο τουρνουά ATP στο Ώκλαντ

WeLoveSports.gr

Ο Van de Zandschulp συμβιβάζεται με την Eubanks λίγο πριν το Australian Open στο Όκλαντ

Ο Botic van de Zandschulp έφτασε στον όγδοο τελικό του τουρνουά ATP του Ώκλαντ. Χθες το βράδυ νίκησε τον Αμερικανό Κρίστοφερ Όιμπανκς σε δύο σετ: 7-6 (7-5), 6-2.

Ο Van de Zandschulp ξεκίνησε τη νέα χρονιά με έναν νέο προπονητή: τον Σουηδό Johan Örtegren. Την περασμένη εβδομάδα αποκλείστηκε στον όγδοο τελικό σε τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ.

Κόντρα στην Eubanks, νούμερο 29 στον κόσμο, ο Van de Zandschulp κέρδιζε όλο και περισσότερο το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Βοήθησε το γεγονός ότι ο Eubanks δεν ήταν απόλυτα κατάλληλος: έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία μετά το πρώτο σετ.

Ο Van de Zandschulp προετοιμάζεται στο Ώκλαντ για το Australian Open, που ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου. Έμεινε ικανοποιημένος από το παιχνίδι του κόντρα στην Eubanks. “Έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο Chris έχει ένα υπέροχο σερβίς, οπότε αν είσαι σπασμένος, είναι κολασμένη δουλειά να τον σπάσεις πίσω.”

Στον όγδοο τελικό, ο Van de Zandschulp παίζει με τον Χιλιανό Alejandro Tabilo. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 22:00 ώρα Ολλανδίας.