Ο Van de Zandschulp κληρώνει τον νικητή του Australian Open Sinner στο Ρότερνταμ

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp πρέπει να αντιμετωπίσει ξανά τον Jannik Sinner, έναν μήνα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Australian Open. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν στον πρώτο γύρο του τουρνουά τένις ABN Amro στο Ρότερνταμ.

Τον περασμένο μήνα, ο Sinner νίκησε τον Van de Zandschulp στον πρώτο γύρο του Australian Open. Στη συνέχεια, ο Ιταλός κέρδισε το πρώτο του γκραν σλαμ στη Μελβούρνη, νικώντας στον τελικό τον Daniil Medvedev. Ο Μεντβέντεφ είναι ο κάτοχος του τίτλου στο Ρότερνταμ, αλλά έχει αποσυρθεί λόγω κούρασης.

Greek Spoor και De Jong

Ο Tallon Greekpoor, ο Ολλανδός με την υψηλότερη βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη στην 30η θέση, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Ιταλό Lorenzo Musetti. Ο Jesper de Jong, που συμμετέχει στο Ρότερνταμ με μπαλαντέρ, θα συναντήσει τον Καναδό Milos Raonic.

Ο De Jong έφτασε στον δεύτερο γύρο του Australian Open ως προκριματικός στις αρχές του τρέχοντος έτους. Έχασε από τον τελικό νικητή Sinner στη Μελβούρνη.

Πριν ξεκινήσει η κύρια διοργάνωση, το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες, στους οποίους θα είναι ο 15χρονος Thijs Boogaard.