Ο Verstappen έχει μια τέλεια μέρα στο Hungaroring: «Μέρες σαν αυτή είναι σπάνιες»

WeLoveSports.grs

“Ήταν μια τέλεια μέρα, το αυτοκίνητο ήταν πολύ ωραίο στην οδήγηση. Μέρες όπως αυτή είναι σπάνιες. Είχα μόνο μια τόσο καλή οδήγηση στο παρελθόν, που ήταν στο Spa πέρυσι, αλλά μετά ξεκίνησα από πίσω.”

Η δωδέκατη συνεχόμενη νίκη για την αυστριακή ομάδα σήμαινε ότι το ρεκόρ της McLaren, που κέρδισε έντεκα αγώνες στη σειρά το 1988, καταρρίφθηκε.

«Θυμηθείτε, είναι δύσκολο να κερδίσεις 12 στη σειρά», είπε ο Verstappen για την ηγεμονία της ομάδας του. «Ακόμα κι αν έχεις το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, είναι εύκολο να κάνεις λάθη ή να έχεις ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο προβλήματα».

Ο 25χρονος Verstappen έχει κερδίσει τώρα ένα γκραν πρι 44 φορές στη σύντομη ακόμη καριέρα του. «Ελπίζω ότι δεν θα κρατήσω αυτές τις 44 νίκες για πολύ», είπε κλείνοντας το μάτι, αναφερόμενος στον αρχικό αριθμό του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Νόρις σπάει το ακριβό τρόπαιο Verstappen: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα»

Ο Λάντο Νόρις τερμάτισε δεύτερος, πολύ μακριά από τον Βερστάπεν. Κατά την τελετή της εξέδρας, ο Βρετανός εξασφάλισε το τρόπαιο του Ολλανδού έπεσε στο έδαφος και έσπασε.

Το βάζο, που κοστίζει 40.000 ευρώ και χρειάστηκε έξι μήνες για να φτιαχτεί, έπεσε τη στιγμή που ο Νόρις έσπασε το μπουκάλι της σαμπάνιας του στη σκηνή.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά. «Ο Μαξ το έβαλε πολύ κοντά στην άκρη», γέλασε ο Νόρις. «Αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα, είναι δικό του πρόβλημα».

Πριν από δύο εβδομάδες, ο 23χρονος Νόρις τερμάτισε δεύτερος και στο Βρετανικό Γκραν Πρι. Ένα ορόσημο για τον Βρετανό στον εντός έδρας αγώνα του, ο οποίος δεν περίμενε να φτάσει στο βάθρο στο Hungaroring.

“Ένα φανταστικό αποτέλεσμα σε ένα μονοθέσιο που δεν θα έπρεπε να είναι δεύτερο, αλλά απολαμβάνω κάθε βάθρο. Αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα να διανύσω για να πάρω 44 νίκες.”