Ο Verstappen κάνει τους πρώτους γύρους με το νέο μονοθέσιο της Formula 1 στο Silverstone

WeLoveSports.gr

Δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη παρουσίαση της RB20, ο Max Verstappen έκανε τα πρώτα του χιλιόμετρα με το νέο μονοθέσιο της Formula 1 την Τρίτη. Ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε τους πρώτους γύρους στην πίστα του Silverstone.

Πλάνα που έχουν πλέον αφαιρεθεί και εμφανίστηκαν στο X έδειχναν τον Verstappen να οδηγεί το νέο μονοθέσιο στην βρεγμένη βρετανική πίστα.

Η Red Bull χρησιμοποίησε τη μία από τις δύο λεγόμενες ημέρες κινηματογράφησης σήμερα. Αυτές προορίζονται επίσημα για τη λήψη διαφημιστικού υλικού – όπως και έγινε – αλλά οι ομάδες αρέσκονται να τις χρησιμοποιούν για να δοκιμάσουν για πρώτη φορά ένα νέο αυτοκίνητο. Σε μια τέτοια ημέρα κινηματογράφησης, μια ομάδα επιτρέπεται να διανύσει το πολύ 200 χιλιόμετρα.

Έρευνα για τον Horner

Η πρώτη ματιά στο νέο αυτοκίνητο μπορεί επίσης να προσφέρει έναν ευχάριστο αντιπερισπασμό γύρω από την Red Bull Racing. Η ομάδα του απερχόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή Verstappen βρέθηκε σε δύσκολη θέση την περασμένη εβδομάδα από μια υπόθεση γύρω από τον διευθυντή της ομάδας Christian Horner. Έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή διασυνοριακή συμπεριφορά.

Την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου θα ακολουθήσουν οι επίσημες ημέρες δοκιμών της Formula 1 στο Μπαχρέιν από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Αυτές οι δοκιμές είναι η μοναδική ευκαιρία για τις 10 ομάδες να ετοιμάσουν τα μονοθέσιά τους για το πρώτο γκραν πρι.

Η νέα σεζόν ξεκινά το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.