Ποδόσφαιρο: Η Αβίσπα Φουκουόκα δίνει φιλανθρωπικό αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Ο ιαπωνικός σύλλογος Avispa Fukuoka, που στέφθηκε πρόσφατα πρωταθλητής στο J-League Cup, θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με την ουκρανική Shakhtar Donetsk στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 18 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Φουκουόκα, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να προσκαλέσει Ουκρανούς που κατέφυγαν στην Ιαπωνία μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ αγωνίζεται φέτος στο ευρωπαϊκό Champions League.

Ο αγώνας θα διοργανωθεί με τη βοήθεια του ομίλου διαμεσολάβησης ακινήτων Apaman, ο οποίος στηρίζει τους Ουκρανούς που έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους. Ο όμιλος Apaman είναι ένας από τους βασικούς μετόχους του συλλόγου.

Το περασμένο Σάββατο, η Φουκουόκα κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου της, νικώντας 2-1 την Ουράβα Ρεντς στον τελικό του J-League Cup.

Οι παίκτες της Avispa Fukuoka ποζάρουν για μια φωτογραφία μετά τη νίκη με 2-1 επί της Urawa Reds στον τελικό του J-League Cup στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 4 Νοεμβρίου 2023 ( WeLoveSports) == WeLoveSports