Ποδόσφαιρο: Η Ιαπωνία βασίστηκε στις δυνάμεις της απέναντι στη Σουηδία: Ναγκάνο

Η Ιαπωνία θα μείνει στα δυνατά της σημεία όταν θα αντιμετωπίσει μια ψηλότερη σουηδική ομάδα στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών την Παρασκευή, δήλωσε η μέσος Φούκα Ναγκάνο.

“Οι Σουηδέζες παίκτριες θα χρησιμοποιήσουν την ταχύτητα, το μέγεθος και τη φυσική τους ικανότητα για να επιτεθούν”, δήλωσε η Ναγκάνο σε συνέντευξη Τύπου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας την Πέμπτη.

“Πρέπει να προετοιμαστούμε και να επικεντρωθούμε στην ανάληψη της πρωτοβουλίας. Όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας, θέλουμε να χτίσουμε κάνοντας μια γρήγορη πάσα σε έναν ελεύθερο παίκτη.

Η μέσος της Ιαπωνίας Fuka Nagano μιλάει σε συνέντευξη Τύπου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, στις 10 Αυγούστου 2023, μία ημέρα πριν από τον προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών με τη Σουηδία ( WeLoveSports).

Στη συνέντευξη Τύπου, πολλές ερωτήσεις από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στην Γιαπωνέζα μεσοεπιθετική Hinata Miyazawa και τα πέντε γκολ που σημείωσε στην πρώτη θέση της διοργάνωσης, αν και η αμυντικός Magdalena Eriksson δήλωσε ότι η Σουηδία θα πρέπει να προσέχει ολόκληρη την ιαπωνική ομάδα και όχι μόνο μία παίκτρια.

Nadeshiko Η Ιαπωνία θα επιδιώξει να φτάσει στα ημιτελικά για πρώτη φορά από τότε που τερμάτισε δεύτερη πίσω από τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015.

Η Ιαπωνία, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κερδίσει πέντε, χάσει έξι και φέρει τρεις ισοπαλίες στις τελευταίες συναντήσεις της με την τρίτη Σουηδία.

“Είμαστε σε καλή φόρμα”, δήλωσε ο Futoshi Ikeda, ο προπονητής της Ιαπωνίας. “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παίξουμε με την καρδιά μας.