Ποδόσφαιρο: Η ιστορία της τέχνης και του πολιτισμού στη Γαλλία

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 43ο home run του, ένα grand slam στο δεύτερο inning, αλλά οι Los Angeles Angels έχασαν 9-6 από τους Tampa Bay Rays σε 10 innings την Παρασκευή.

Ο Ohtani σημείωσε το καθοριστικό run στο πρώτο inning στο Angel Stadium, και έδωσε στους Angels προβάδισμα 5-1 στο δεύτερο inning με το δεύτερο grand slam του MLB και το δεύτερο homer του σε δύο παιχνίδια.

Ο αστέρας των Los Angeles Angels Shohei Ohtani πανηγυρίζει το grand slam του εναντίον των Tampa Bay Rays στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 18 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Οι Ρέις έσβησαν αυτό το μειονέκτημα στο πέμπτο μέρος, όταν ο Χάρολντ Ραμίρεζ διπλασίασε το σπίτι του Ράντι Αροζάρενα. Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν τρεξίματα στην έβδομη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην ένατη.

Χωρίς άουτ και με δρομείς στις γωνίες, ο δρομέας στην τρίτη προσπαθεί να σκοράρει σε αυτό που ξεκίνησε ως double play 6-4-3, αλλά κατέληξε ως triple play όταν τον έβγαλαν έξω στην πλάκα.

Οι Angels έβαλαν το πιθανό νικητήριο run στη δεύτερη βάση με ένα out στην ένατη περίοδο, αλλά ο Ohtani, ο οποίος είχε 2 για 5, έμεινε άουτ για τρίτη φορά και οι Rays σημείωσαν τρία runs στη δέκατη περίοδο.

Αλλού, ο Μασατάκα Γιοσίντα ολοκλήρωσε το ράλι τεσσάρων ρανς των Boston Red Sox στο πρώτο ίνινγκ με ένα home run τριών ρανς και έκανε 2-4 στη νίκη με 8-3 επί των New York Yankees.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs έκανε 2-4 στην ήττα με 4-3 από τους Kansas City Royals.